keskiviikko 27. marraskuuta 2019

13. osa - Isä?


Hetkessä oli aika myös kaksosten ikääntyä lapsiksi. Beatrix auttoi molemmat pikkusisaruksensa kasvamaan ja tunsi ylpeyttä sydämessään. Molemmat olivat oppineet kaiken, mitä taaperona vain voisi oppia ja olihan heillä opettajiakin ollut neljä.


Biancasta kasvoi siisti sim, joka tavoitteli ollakseen vikkelä viikari. Hän rakasti järjestystä ja inhosi sotkua. Hän aloitti lapsuutensa keräämällä tiskit ja tiskaamalla ne heti. Muu perhe oli hieman ihmeissään tästä melkein pakkomielteisestä siivoamisesta, mutta antoivat asian olla, kun se oli niin tärkeää Biancalle


Blaze taas vastaavasti oli luonteeltaan perfektionistisempi kaiken suhteen ja tavoitteli lapsineroutta. Hän rakasti leikkiä kemistisetillään ja haaveili, että isona hänestä tulisi tiedemies aivan kuten edesmenneestä isoisästään.

**


Benji oli tutustunut kaupungilla kauniiseen tyttöön nimeltä Stevie Miotke. Hän ihastui tyttöön suorastaan ensisilmäyksellä ja meni rohkeasti sosiaaalisen luonteensa takia juttelemaan heti. He tulivat oikein hyvin juttuun, sillä Stevie oli luonteeltaan aika mutkaton persoona, hän oli luova ja perfektionistin vikaa omaava. Nuoret vaihtoivat numeroita ja molemmat eivät seuraavaan pariin päivään muuta ajatelleetkaan kuin toisiaan.

**


Kaikessa hiljaisuudessa myös Xavier ikääntyi aikuiseksi. Koira oli kovin sottainen tapaus ja aina kierimässä jossain, joten puhtaana tämä nähtiin harvoin. Vaikka etenkin Beatrix pesi ahkerasti rakasta kumppaniaan, se ei vain riittänyt. Etenkin Biancaa häiritsi Xavierin sottaisuus, mutta rakasti perheen lemmikkiä siitä huolimatta.

**


Oli aika Annien ikääntyä aikuiseksi, viimeinkin. Ja perheen lisäksi Morgan oli tietenkin kutsuttu paikalle. Benji ryntäsi suorastaan halaamaan kummitätiään ja jutteli tämän kanssa koko illan kaikesta mitä mieleen juolahti. Benji harmitteli Morganille, että Nora ei ollut päässyt paikalle, vaikka heidän kasvettuaan teineiksi olivat välit viilentyneet huomattavasti, sillä Nora ei ollut kiltti sim, vaan hänen vahvimpia luonteenpiirteitään olivat suorastaan ilkimys ja tuittupäisyys.



Annie toivoi, että elämä viimein hieman rauhoittuisi, kun hänestäkin tulisi aikuinen ja lapset alkoivat olla jo suhteellisen isoja. Hän oli alkanut kaivata rauhaisia koti-iltoja hyvän ruuan parissa, sillä talossa oli aikamoista hulinaa aika ajoin.


Paikalla oli Alex ja Tiffany perheineen Morganin lisäksi. Juttua riitti kaikilla eikä melulta vältytty. Ruoka upposi juhlaväkeen kuin häkä ja kaikki nauttivat illasta todenteolla. Nuoret pelasivat videopelejä keskenään ja aikuiset jutustelivat sitten taas omillaan.

**


Todiste siitä, että Beatrix tosiaan pesi päivittäin Xavieria. Heidän välisensä suhde oli paras kaikista perheenjäsenistä ja tyttö oli kovin suruissaan, että joutuisi pian jättämään karvakaverinsa kotiin lähtiessään yliopistoon.

**


Hilde oli ahkera vieras tätinsä talossa. Miltei jokaisen koulupäivän päätteeksi tyttö tuli kylään. Molemmat perheen teinit olivat hyviä ystäviä tytön kanssa, tämän veljet olivat huomattavasti etäisempiä nuorten ollessa teini-iässä. Hildestä oli tullut luonteeltaan herkkähermoisuuden lisäksi nero ja hän auttoikin läksyissä mielellään hieman nuorempia serkkujaan.


Benji oli kutsunut Stevien lopulta kylään, kun oli lähes jokaisen heräillä olo minuuttinsa viettänyt tekstaillen tytölle. Hän tunsi omatunnontuskia, sillä Lilit luuli edelleen heidän seurustelevan, vaikka Benjille tämä oli enemmänkin kuin läheinen ystävä. Hän ei vain halunnut satuttaa tyttöä tällä tiedolla, vaikka tiesi että tällainen toisen kanssa salaa flirttailu lopulta satuttaisi enemmän.


Stevie otti Benjin flirttailut vastaan erittäin mielellään. Hän oli täysin pojan lumoissa, vaikka ei näyttänytkään sitä selkeästi ulospäin. Hän odotti kaiken aikaa puhelin kourassa, milloin Benji vastaisi hänen viesteihinsä ja näki pojasta unia joka yö. Heistä oli nopeasti tullut ihastumisen lisäksi hyviä ystäviä ja he olivat suunnitelleet lähtevänsä Britechesteriin yhdessä. Stevietä vähän harmitti, että suunnitelmissa oli mukana Benjin pikkusisko, koska ei ollut tavannut tätä vielä ja hän vähän jännitti tytön tapaamista, koska tahtoi pitää tästä, sillä tiesi sisaren tärkeäksi Benjille.


"Sun silmät on kuin eebenpuu, niin kauniit ja mä voisin upota niihin ikuisiksi ajoiksi", Benji luritteli ja suuteli Stevien käsiä.
"Sähän olet oikea runoilija", tyttö hihitti ja hymyili aurinkoisesti pojalle.
"Mä en mahda itselleni mitään, sun hymys saa kylmimmänkin simin lämpeemään", blondi jatkoi ja sai Stevien hihittämään entisestään.
"Lopeta nyt, menee liian siirappiseksi, muru", tummempi sanoi nauraen ja Benji iski tytölle vain riettaasti silmää.

**


Beatrix oli saanut viestin oudosta numerosta, jossa häntä pyydettiin ravintolaan. Tyttö meni jännittyneenä ja tunnisti itsensä miehessä, joka oli vastassa. Viimeinkin hän saisi vastauksia ja tutustua oikeaan isäänsä! Hän oli niin innoissaan, että höpisi aivan taukoamatta.


Camron oli tosiaan saanut tietää tyttärestään ja pyytänyt tämän kanssaan syömään. Hän kuitenkin käyttäytyi kovin omituisesti koko sen ajan kun he olivat ravintolassa. Ensin mies keskittyi vain keskustelemaan naapuripöydän kanssa.



Ja koko loppuajan Camron ei kuunnellut mitään, mitä Beatrix hänelle selitti. Beatrix oli liian kuohuissaan oikeastaan edes huomatakseen tätä alkuun ja lopulta...


...mies vain katosi sanaakaan sanomatta kesken tyttärensä tarinan koulusta. Beatrix hämmentyi kovin kun tajusi isänsä kadonneen ja lähti suuttuneena kotiin.

**


Kotitalonsa edustalta hän löysi tuntemattoman naisen, jolle purki kiukkuaan valittaen vanhemmistaan oikein juuriaan myöten. Tämä helpotti Beatrixin oloa jonkin verran, mutta uni ei tullut tytöllä oikein silmään siltikään. 


Aamun valjettua Beatrix meni joogamattoineen takapihalle ja keskitti kaiken turhautumisensa energiaksi. Hän joogasi kunnes hänen mielensä oli yhtä kirkas kuin vesi Sulanilla. Sitten olikin viimeisen koulupäivän aika teini-ikäisenä.

**

Viimeinen osa ennen yliopistoon lähtemistä! Beatrixin ja Camronin ensimmäisen kohtaamisen piti mun mielestä mennä aivan eri tavalla, mutta mies oli todella tympeä seuralainen tyttärelleen koko sen ajan kun suvaitsi olla paikalla. Mitähän se meinaa?

2 kommenttia:

  1. Luin taas putkeen kaksi viimeisintä osaa ja kommentoin tähän jälkimmäiseen =)

    Beatrixista kasvoi todella kaunis nuori neito, joten eiköhän hänkin löydä vielä ennen pitkää miehen, jonka saa kieritettyä täydellisen pikkusormensa ympärille ;) Voisin helposti kuvitella, että hän löytää jonkun rikkaan perijän ja liitelee snobin elämään kuin olisi aina sinne kuulunut =D

    On ihan hyväkin, että Benji ei ole heittänyt kaikkea yhden kortin varaan ja sitoutunut liian nopeasti nuoruudessaan. Eihän se toki kaunista käytöstä ole, mutta erittäin ymmärrettävää. Ehkä Stevie on vihdoin se, joka vie hänen sydämensä totaalisesti? Kukapa vielä tietää.

    Camronin käytös oli jokseenkin odotettavaa ( juonen kannalta ), sillä eipä hän ole järin isällinen ollut alun alkaenkaan. Hän vaikuttaa lähestulkoon narsistin perikuvalta ja sellaisena hänet tarinassa ajattelen olevan. Beatrixille taatusti oli pettymys, että isä ei halunnutkaan olla hänen kanssaan tekemisissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beatrixista kasvoi todellinen kaunokainen! Snobimainen elämä sopisi kyllä tytölle ja sellaista varmastikin tavoittelee, mutta on myös kovin vannoutunut tekemään töitä sen eteen. :)

      Benjin käytös on hieman rumaa Lilitiä kohtaan, mutta ehkä sen saa poika vielä anteeksi, jopa tytöltä itseltään, jos niin käy, että poika ennemmin Stevien valitsee.

      Camronin käytös oli sinänsä odotettavaa, ja aikalailla narsistiseksi minäkin hänet näen tässä tarinassa. Beatrix ei varmastikaan jätä tätä kohtaamista ainoaksi. ;)

      Kiitos kommentista, mä meen nyt lukemaan sun tarinoita kun viimein koneelle istahdin!

      Poista