sunnuntai 10. marraskuuta 2019

5. osa - Muutto ja muutoksia







Annie, Camron ja Benji muuttivat Muotikorttelista Maustemarkkinoille, josta he olivat löytäneet asuintilaksi remontoidun vanhan ravintolan. Sitä ennen rakennus oli ollut kai jonkinlainen tehdas. Piha oli aidattu vankalla korkealla aidalla, jotta yksityisyyttä olisi tässä vilkkaasti liikennöidyn tien viereisellä tontilla. Annie ei olisi voinut olla onnellisempi omasta pienestä talostaan.


Benjin syntymäpäivät lähestyivät ja Annie vietti nyt kaiken aikansa, jota ei ollut töissä, pikkuisensa kanssa. Hänellä ja Camronilla oli täysin erilaiset aikataulut töiden osalta sillä hetkellä ja se sopi Annielle oikein hyvin. Camron oli loistava isä pojalleen, mutta Annien kanssa tämä vain riiteli ja käyttäytyi halveksivasti. Annie ei tiennyt mitä tehdä, hän rakasti poikaystäväänsä, mutta ei hän jaksanut kaikkea sitä pahaa, mitä mies hänelle sylki päin naamaa.


Benji ikääntyi taaperoksi vain Annien paikalla ollessa. Tästä tuli aivan äärettömän suloinen pieni blondi poika. Annien sydän oli pakahtua onnesta, kun hän nosti ensi kertaa taaperon syliinsä. Tämä pieni ihme oli hänelle kaikki kaikessa, ja nyt he pääsisivät opettelemaan elämän perustaitoja yhdessä! 


Benji oli luonteeltaan todellinen hassuttelija, suoranainen hupsu. Hänellä oli aina hymy huulillaan ja nauru oli herkässä. Vaikkei hän vielä osannut puhua, hän kertoi jo tarinoita omalla hauskalla kielellään ja viuhtoi innoissaan käsillään. Ja sitä höpötystähän riitti kellon ympäri.


Annie käytti kaiken vapaa-aikansa pojan opettamiseen ja leikittämiseen. Hän pakeni töihin vain päiviksi, jottei joutunut olemaan Camronin kanssa koko päivää samassa tilassa. Camron oli näistä työkuvioiden järjestämistä yhteishetkien vähyyksistä suorastaan kuohuissaan. Hän oli kaiket päivät niin hermostunut ja stressaantunut, että pelkäsi pian räjähtävänsä kaikesta siitä epävarmuudesta.



Molemmat lukivat ahkerasti Benjille kirjoja, jotta tämä oppisi puhumaan mahdollisimman nopeasti. Ja Benji rakasti näitä satuhetkiä. Hän kikatti ja höpötti vain itse niin paljon, että saduista jäi aina osa häneltä kuulematta. Tämä oli kuitenkin varmin tapa saada poika untenmaille.


Annie huolehti pienokaisestaan ja elätteli toisinaan toiveita, että heidän perhe-elämänsä vielä tästä tulisi oikeanlaiseksi. Yleensä hän suunnitteli Camronin jättämistä, sillä hän ei halunnut Benjin kasvavan kaiken sen riitelyn keskellä. Hän halusi taata pojalleen hyvän lapsuuden, ja tällä hetkellä Camron tuhosi sitä kaikella negatiivisella, eikä se käynyt päinsä, oli tämä kuinka hyvä isänä tahansa.

**


Valitettavasti pian kevään saavuttua San Myshonoon Anniella ja Camronilla sattui olemaan yhteinen vapaapäivä. Camron aloitti aamun heti kiroamalla Annielle kaikkea mahdollista, kun nainen kokkasi aamiaista perheelle. Annie mietti, minne voisi paeta, mutta ei hän kesken ruuanteon voisi lähteä ja Benji kaipasi aamukylpyään...


Siinä samassa Camron sai aloitettua jälleen riidan, tällä kertaa Annien urasta. Annie ei voinut olla vastaamatta miehen syytöksiin kipakasti ja meinasi polttaa aamiaisen siinä samassa pannuun kiinni. Hän oli herännyt huono vointisena sinäkin aamuna, pahoinvointia oli jatkunut jo muutamia päiviä. Annie uskoi sen johtuvan kovasta stressistä, minkä Camron hänelle aiheutti syyttämällä jokaisesta pienestäkin asiasta vaaleaverikköä.


"Hohhoijaa", Camron esitti vastaukseksi Annielle ja naisen hermot venyivät äärimmilleen. Hän suorastaan sähisi Camronille...


...ja sai tämän hiljenemään lopulta, ainakin hetkeksi. Se sai aikaan suunnattoman boostin hänen itsetuntoonsa ja hän tunsi olonsa yllättäen hyvin itsevarmaksi. Hänellehän ei ryppyilty!


Aamiaisen valmistuttua Annie siirtyi pöydän ääreen jatkamaan keskustelua. Hän ei huomannut Benjiä, joka taapersi huoneestaan aamupalalle. Hän kritisoi Camronin pelehdintätaitoja ivallisesti, niin suuttunut hän oli.


Camron alkoi huutaa jälleen raivoissaan Annielle, mikä sai Benjin huulet väpättämään kauhusta. Poika ei ymmärtänyt lainkaan mitä tapahtui, mutta pelkäsi isänsä korotettua ääntä ja äidistään huokuvaa raivoa.


"Älä huuda Benjin kuullen!" Annie totesi kipakasti ja pohti sekunnin ennen kuin jatkoi, "Ja tää oli tässä, ole hyvä ja poistu meidän kodista. Mä en enää jaksa sun juttujas, mun täytyy huolehtia Benjistä. Sä pakkaat kamas ja poistut samantien."
Niine hyvineen Annie kiirehti nappaamaan Benjin ja vei tämän kylpyyn päästäkseen tilannetta karkuun, kun he palasivat yhdessä keittiöön, jotta taapero saisi viimein aamupalansa, pöydällä lojui siihen heitetty avain ja talossa oli hiiren hiljaista.

**

No tulihan siihen suhteeseen päätös, mutta mitä vielä on edessä? Antautuuko Camron tilanteeseen noin vain? Ja miten Annie pärjää nyt yksin taaperon kanssa? Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Mulla on näitä osia valmiina nyt kahdeksanteen asti ja yritän ensi viikolla pelata tätä niin, että pääsen sitten pelaamaan yliopisto-lisäriä näillä simeillä kun se julkaistaan! Eli ensi viikolla tulee varmasti tosi monta osaa... Onpahan teillä lukemista. ;) 

4 kommenttia:

  1. Benji on aivan mielettömän suloinen taapero. :) Ja hienoa, että Annie sai viimein kerättyä rohkeutta Camronin jättämiseen. Mulla on kumminkin tilanteesta epäilykseni. Camron lähti talosta suutuspäissään, mutta olen melko varma, että hän ei ihan noin vain luovuta. Annien pahoinvointi puolestaan herätti epäilyksen siitä, että hän olisi jälleen raskaana. Jos tämä arvaus osuu nyt oikeaan, niin tilanne ei varmastikaan ole helppo, kun pitää samaan aikaan huolehtia taaperosta ja tapella (ex?)miehen kanssa. Monimutkainen tilanne kaikkinensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benji oli kyllä ihan mun lemppari taaperona! Mulla harvoin on noin kivoja taaperoita ollut. :D Camronista kuullaan vielä, mutta koska, se on eriasia. ;) Syy pahoinvointiin on aika ilmiselvä, sen tein ihan tarkoituksella. Nainen ei kuitenkaan tässä vaiheessa itse epäile sitä lainkaan. No mitä tuleman pitää selviää taas tulevaisuudessa! Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Annie teki ainoan oikean ratkaisun, mutta käykö kaikki niin helposti? Pahoin pelkään, että näin ei ole. Camron tuskin luovuttaa, sillä mustasukkainen ihminen kuvittelee omistavansa toisen. Pahoinvointi myös viittaa, kuten Persimonkin toteaa, uuteen raskauteen, joten tästä mies saattaa saada seuraavan aseen itselleen taistellessaan Annieta takaisin elämäänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Camron tosiaan lähti aika helposti tiehensä, saa nähdä mitä mies vielä tulevaisuudessa keksii jos keksii. :) Mulla oli alunperin ihan toinen suunnitelma miten tää tästä osasta jatkuu, mutta päädyinkin erilaiseen kuvioon sitten jostain syystä. ;) Kiitos kommentista!

      Poista