keskiviikko 20. marraskuuta 2019

10. osa - Normaalia perhe-elämää




Benji luki ahkerasti lahjaksi saamiaan kirjoja. Lisäksi hän pakotti joka ilta äitinsä lukemaan niitä hänelle, vaikka hän osasikin itse lukea ja osasi kirjat ulkoa jo tässä vaiheessa. Hän kuunteli silti tarkkaavaisesti jokaisen sanan ja rakasti tätä hetkeä päivästä enemmän kuin mitään.


Roman oli ottanut lapset omikseen ja anonut huoltajuutta, joka hänelle myönnettiin jostain syystä saman tien. Tämä ihmetytti kovasti Romania ja Annieta, mutta he antoivat asian olla ja jatkoivat elämäänsä onnellisena pienenä perheenä. He olivat sopineet, etteivät hankkisi lisää lapsia, vaikka Romanilta tässä tapauksessa jäisikin omat jälkeläiset saamatta. Heillä kumminkin oli talo täysi ja täysipäiväinen työ kahdessa nuoressa lapsessa. Annie toisinaan haaveili ehkäisyn pettämisestä ja vahinkoraskaudesta, sillä hän ikävöi lastensa vauva-aikoja.


Koko perhe otti osaa kovasti Beatrixin opettamiseen. Benji oli innokkaimpana opettamassa pikkusiskoaan, josta oli tullut hänen elämänsä tärkein asia heti äitinsä jälkeen. Beatrix oli onneksi innokas oppija kun opettajia oli niin monta antamassa vinkkejään tytölle.

**


Eräänä yönä tumma nainen murtautui heidän kotiinsa ja lähti hiipimään kohti aikuisten makuuhuonetta...


Nainen teki taikojaan Romanin vierellä ja täysin miehen huomaamatta sai tämän nousemaan pystyyn...


"...Ja sinä et tule muistamaan tästä mitään", nainen mumisi hiljaa ja...


...hyökkäsi imemään hurmetta Romanista.


Mystisen naisen poistuessa Roman kaatui maahan ja jatkoi nukkumistaan siihen asti, että herätyskello alkoi päristä. Hän oli hieman ihmeissään, että löysi itsensä nukkumasta lattialta, mutta lasten aamutoimet kutsuivat ennen töitä, joten hän ei kerennyt jäämään miettimään asiaa sen tarkemmin. Outoa unta hän kyllä oli nähnyt...

**


Pian saapui aika Beatrixin syntymäpäivien ja Annie oli kutsunut Alexin, Tiffanyn ja Morganin paikalle. Valitettavasti neiti synttärisankari oli erittäin kiukkuinen ja vieraat hipsivät nopeasti omiin koteihinsa kuuntelemasta huutoa.


Beatrixistä tuli kaunis nuori tyttö ja hän oli perinyt äitinsä luovan luonteen. Tytölle sisustettiin huone tämän toiveiden mukaan (ja mistä unohdin ottaa kuvan...) ja tyttö istui siellä tyytyväisenä huoneen valmistuttua ennen hänen nukkumaanmenoaikaansa. Beatrix ihmetteli hieman tummia hiuksiaan ymmärrettyään kaikki muut perheessä vaaleaveriköiksi. Beatrix oli kasvanut pitämään Romania isänään, ja kun Benjikin kutsui miestä isäksi ei hänelle tullut mieleenkään, ettei mies olisi hänen oikea isänsä.


Samana iltana myös Roman ikääntyi aikuiseksi ja sai aikalailla ryppyjä vanhetessaan. Benji oli ensimmäisenä onnittelemassa miestä ja antoi tälle tiukan halauksen ja kortin lahjaksi. Benji rakasti isäpuoltaan eikä osannut kaivata omaa isäänsä, vaikka häntä häiritsi hieman se ajatus, että Roman ei ollut oikeasti hänen isänsä.

**



Benji oli touhukas lapsi. Hänellä oli aina jokin asia meneillään, oli se sitten jutteleminen keskellä yötä sängynalushirviölle, tutustuminen uusiin simeihin tai kouluprojektien tekeminen. Benji oli äärimmäisen sosiaalinen ja oli aina suunapäänä juttelemassa vieraiden simien kanssa ja tästä johtuen hänellä oli monia ystäviä. Benji pärjäsi erinomaisesti koulussa, sillä hän teki tunnollisesti läksynsäkin joka päivä.

**


Joitain aikoja Beatrixin syntymäpäivien jälkeen Annie heräsi aikaisin aamulla tuntiessaan jotain vatsassaan. Hän oli raskaana, hän tiesi sen samantien tekemättä testejä. Hän riemastui, sillä vaikka he olivat sopineet toisin, tämä oli ollut todella hänen haaveissaan etenkin viime aikoina.


Hän ei malttanut odottaa ollenkaan, vaan herätti Romanin samantien.
"Et kyllä usko tätä, mutta mä odotan lasta!" Annie kiljaisi onnessaan heti kun mies sai silmänsä auki.


"Eikä!" Roman huudahti ja nosti kädet kasvoilleen järkytyksestä, mutta ennen kaikkea hän tunsi...


...ääretöntä onnea tulevasta lapsesta.

**

Tarinassa edetään nyt todella haipakkaa, hidastuu sitten kun lapset/osa lapsista lähtevät yliopistoon. ;)

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että perheen elämä jatkuu onnellisena ja uusi vauvakin saapuu vielä onnea täydentämään. :) Aiemmin olin sitä mieltä, että Camron äkkäisi itse jotain kautta, että Beatrix on hänen lapsensa. Nyt tytön kasvettua tähän tuli kuitenkin uusi vaihtoehto. Tyttö on kasvanut/kasvatettu uskomaan, että Roman on hänen biologinen isänsä. Entä, jos hänelle selviää jossain vaiheessa, että ei olekaan, ja sitten hän yrittää etsiä biologisen isänsä käsiinsä ihan itse? Tästähän tuli mielenkiintoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on monia vaihtoehtoja, mihin tämä lähtee kulkemaan. :) En sen enempää sano, koska itseasiassa kun nämä kaksi viimein tapasivat niin... No, meni suunnitelmat uusiksi multakin. :D Se mitä tapahtui selviää osassa 13. ;)

      Poista