tiistai 12. marraskuuta 2019

7. osa - Yllätysvauva


Kaikessa hiljaisuudessa Annielle oli selvinnyt syy huonovointisuuteen. Hän odotti toista lasta Camronille. Hän oli hämmentynyt, sillä samaan aikaan hän tunsi suunnatonta onnea, mutta myös kamalaa pelkoa. Hän ei halunnut Camronin saavan ainakaan ihan heti tietää lapsesta. Miehestä ei ollut kuulunut mitään tämän pois lähdettyä, eikä Annie tiennyt edes, missä tämä asui nykyään. Morgankaan ei ollut kuullut mitään miehestä, mikä ei kyllä sinällään yllättänyt, sillä niiden kahden välit olivat jo aikaa sitten menneet huonoiksi.


Arki Annien ja Benjin elämässä rullasi rauhallisesti. He opettelivat kovasti uusia taitoja ja sanoja, nyt Benji osasi puhua jo suhteellisen selkeästi. Myös pottailu alkoi sujua ja kävelykään ei ollut enää aivan yhtä horjuvaista.
"Mikä tämä on, Benji?"
"Te on puuu!" poika huudahti innoissaan tunnistettuaan mitä kuva esitti.


Anniella oli myös aikaa rakkaalle työlleen ja harrastukselleen, tai pitäisikö sanoa elämäntavalleen. Hän maalasi kun Benji nukkui päiväunia tai leikki keskittyneesti yksinänsä. Laskujen maksamisesta yksin huolehtiminen samalla kun piti pyöritti pikkulapsi arkea ei ollut helppoa, mutta kaiken sen vaivan arvoista.

**


Annie oli juuri lukemassa Benjille kirjaa traktoreista, kun hän pomppasi yllättyneenä seisomaan. Hänen lapsivetensä! Samassa hänelle iski kova supistus ja hän joutui puhaltelemaan ilmaa keuhkoistaan. Aika oli mennyt niin äkkiä, juurihan hän oli vasta saanut tietää raskaudestaan, ja nyt tämä jo päätti tulla maailmaan!


Annie soitti ensimmäisenä Morganille, joka lupasi tulla kannustamaan Annieta synnytykseen. Sairaalan pihalla Annie unohti hetkeksi omat tuskansa ja tunnusteli Morganin kasvanutta vatsaa. Hän oli innoissaan, että pian hän olisi myöskin kummitäti äitiyden ohella. Annie oli suunnattoman onnellinen, että Morgan oli viimein asettunut aloilleen ja löytänyt itselleen sellaisen miehen kuin Keegan.


Annie ei tälläkään kertaa kiinnittänyt huomiota lääkärin nimeen, sillä jännitys ja kivut veivät hänen ajatuksensa aivan muualle. Lääkäri oli sama kuin edelliselläkin kerralla, mutta hän oli oppinut käsittelemään työkaluaan paljon paremmin.


Eikä aikaakaan kun maailmaan oli syntynyt uusi sim. Annie katseli pientä tytärtään hetken vain hiljaa ihastellen ennen kuin uskaltautui nostamaan vauvan käsivarsilleen.


"Beatrix Anne Oliver, tervetuloa perheeseen", Annie leperteli pienokaiselle ja suukotti tämän otsaa hellästi. Tyttö huusi hetken ennen kuin hiljeni vain katselemaan äitiään. Tämä hetki on täydellinen, Annie ajatteli ja tunsi sydämensä jättävän lyönnin väliin pelkästä onnen sykähdyksestä.

**


Beatrixille oli sisustettu jo valmiiksi huone odottamaan, Annie oli halunnut käyttää paljon pinkkiä, sillä hän piti tytärtään täydellisenä prinsessana, ainakin näin vauva iässä, kun hän saisi vielä päättää. Tyttö saisi isompana sisustaa huoneensa itse, aivan kuin Benjikin kasvettuaan lapseksi.


Morgan oli napannut ystävänsä vastasyntyneen mukaansa ja käskenyt Annien mennä laittamaan itselleen uudet hiukset ja shoppailemaan uudet vaatteet. Annie teki niin kuin käskettiin ja tunsi itsensä kotiin palatessaan hurjan tyytyväiseksi kaikkeen. Hän oli ottanut kaksi uutta lävistystäkin ja nautti siitä, miltä näytti peiliin katsoessaan.


Beatrixin syötettyään hän kävi katsomassa Benjiä huoneessaan, tämä ei ollut vielä tavannut uutta siskoaan ja Annie oli hieman huolissaan tämän reaktiosta.Vaikka Benji oli iloisesti jutellut vauvalle hänen vatsassaan ja antanut märkiä pusuja sille, tämä voisi muuttaa mieltään vielä kun vauva oikeasti olisi paikalla.


Benjin keskittyessä palikkaleikkiin Annie meni tekemään ruokaa ja huokaisi tyytyväisenä. Edessä oleva kahden pienen lapsen yksinhuoltaminen ei pelottanut, Annie tiesi selviytyvänsä.

**

Saakohan Camron ikinä tietää tyttärestään? Mulla on tällä hetkellä pelissä sekä Benji että Beatrix teineinä jo niin tiedän aika pitkälle miten tämä etenee niin on vaikea olla paljastamatta mitään. :D

4 kommenttia:

  1. Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että isällä olisi oikeus tietää syntyvästä lapsestaan, mutta Annien tapauksessa ymmärrän kyllä hänen päätöksensä jättää kertomatta. Camron saanee kyllä tietää tyttärestään ennemmin tai myöhemmin, eikä reaktio välttämättä ole kovin positiivinen. Tai voi se ehkä olla itse lasta kohtaan, mutta mies on luultavasti hyvin raivoissaan Annielle siitä, että nainen salasi raskauden ja vauvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annien päätös on vähän kaksijakoinen, mutta tässä täytyy ottaa huomioon Annien perusluonne, jolle tämä päätös on aika luonteenomainen. :/ Mies tulee saamaan kyllä tiedon tulevasta lapsesta!

      Poista
  2. Annien päätös olla kertomatta Camronille tulevasta lapsesta on ymmärrettävä, joskaan ei hyväksyttävä. Lapsella on aina oikeus vanhempiinsa. Kukapa meistä kuitenkaan olisi täydellinen? Ei Anniekaan, ja se on tarinan sokeri ja suola. Veikkaan minäkin, että isä saa ennenpitkää tietää lapsestaan. Näen siinä tapauksessa draaman häämöttävän edessä. Mitä tapahtuu ja miten? Kutkuttavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos tarina on kutkuttava, mulla on kovia suunnitelmia kyllä tulevaisuuteen, mutta siihen menee vielä hetki, että pääsen ne toteuttamaan. ;) Eli kannattaa vaan jatkaa lukemista! :D Kiitos kommentista!

      Poista