maanantai 18. marraskuuta 2019

9. osa - Lemmenpäivä


Lemmenpäivän aamuna Annie sai kutsun treffeille Romanilta. He olivat nähneet melkein joka päivä ja Annie oli esitellyt miehen jo lapsilleenkin, jotka olivat ottaneet miehen hyvin vastaan äitinsä uutena ystävänä. Lapset olivat sen verran nuoria vielä, etteivät he oikein käsittäneet termiä "poikaystävä".



Ravintolassa aterian äärellä Annie päätti viimein tarttua härkää sarvista ja kysyä häntä poltelleen kysymyksen. Nainen laski viinilasinsa alas pöydälle ja avasi hieman kurkkuaan.
"Roman, mulla olis sulle kysymys", hän aloitti hieman epävarmana, mutta nähdessään Romanin katsovan häntä hymyillen rakastuneesti hän tunsi itsensä yht'äkkiä hyvinkin varmaksi, "haluaisitko sä... Haluisitko sä muuttaa mun luokse?"
"Annie, totta kai! Musta se olisi aivan ihanaa", Roman vastasi epäröimättä hetkeäkään. Vaalea mies oli aivan hulluna tyttöystäväänsä ja hänellä oli omanlaisensa kysymys pyörinyt päässä jo jonkin aikaa.

**


He päättivät hoitaa muuton alta heti, sillä Romanilla ei ollut oikeastaan mitään tavaroita mitä hän halusi Annien ja lasten kotiin tuoda mukanaan. Ensimmäisenä asiana Annien kertoessa lapsille, Roman päätti päivittää Simstagramiin muuttuneesta elämäntilanteestaan, sillä hänen uransa oli painottunut sosiaaliseen mediaan.

**



Lasten jäätyä omiin puuhiinsa Roman päätti rohkaistua oman kysymyksensä kanssa. Hän antoi ensin Annielle ruusun osoittaakseen rakkauttaan naista kohtaan.
"Annie, sinä päivänä kun sinut tapasin, tiesin, että se oli kohtaloni", mies aloitti mahtipontisesti.


"Niinpä kysyisin nyt sinulta..."



"...Soisitko sen kunnian, että menisit kanssani jonain päivänä naimisiin?"



Annien teki mieli itkeä ja kiljua riemusta, muttei halunnut säikäyttää lapsiaan, joten hän tyytyi vain sopertamaan "kyllä" samalla kun Roman pujotti kihlasormuksen naisen sormeen.




"Mä rakastan sua niin paljon", Annie sanoi miehen kaapatessa hänet käsivarsilleen.
"Niin mäkin sua, Annie. Mitä mieltä olet, huomaisko lapset, jos me vähän...?" Roman sanoi lopun virnistäen kaksimielisesti.
"En mä usko, että ne mitään huomaisi", Annie vastasi ja he suorastaan ryntäsivät makuuhuoneen puolelle.

**


Myöhemmin sinä iltana Annie maalasi taulujaan tyytyväisenä elämäänsä. Hän ei ollut kuullut lastensa isästä mitään, eikä olettanut kuulevansakaan. Tätä ei kiinnostanut poikansa sen enempää kuin Anniekaan, kun oli niin verisesti loukkaantunut naisen jätettyä tämän. Hän oli kihloissa maailman kilteimmän ja ihanimman miehen kanssa, hänellä oli kaksi maailman ihaninta lasta ja kaikki vain oli vihdoinkin loksahtanut muutenkin kohdalleen. Töissä Annie keräsi arvostusta päivä päivältä enemmän, eikä huolta huomisesta enää ollut.

**



Annien ylennyksillä ja Romanin töillä kasaan saatiin rahat jopa pieneen päivittelyyn talossa. Lattiat uusittiin, olohuoneeseen ilmaantui shakkipöydän lisäksi tietokone ja ruokapöytä vaihdettiin uuteen, samoin kuin tuolit.

**

Vähän lyhyempi osa tähän väliin, Roman on tullut Annien ja lapsien elämään jäädäkseen ja voihan sitä olla, että parille vielä lapsiakin ilmaantuu lisäksi. Nyt tuli pieni väli julkaisuihin kun en ole kerennyt koneella olemaan kun ollaan suursiivottu meidän kotia. :) Osia on kuitenkin valmiina vielä muutama ennen kuin päästään yliopistoon!

2 kommenttia:

  1. Roman vaikuttaa ihan kunnolliselta mieheltä, kun hyväksyi Annien lapsetkin elämäänsä ja asettui taloudeksi koko perheen kanssa. :) Nyt heillä vaikuttaisi menevän hyvin, mutta huoli Camronin tekemisistä on edelleen olemassa. Hän luultavasti saa vielä jonain päivänä tietää Annien salaamasta lapsesta, ja silloin ei luultavasti hyvä heilu. Luulen, että tällä Romanin sosiaaliseen mediaan painottuvassa uralla voi olla osansa totuuden paljastumisessa. Camron voi sitä kautta nähdä, että Annie on kihlautunut, sitten hän voi nähdä lapsista kuvia tms. ja sitä kautta laskea 1+1.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun arveluissa voi hyvinkin olla perää! Camron tulee kyllä kuvioihin vielä, mutta mulla heitti suunnitelmat ihan päälaelleen, kun viimeksi pelissä miehen näin, niin tässä nyt taas mietiskellään että mitäs seuraavaksi. :D

      Kiitos kommentista! :)

      Poista