lauantai 23. marraskuuta 2019

12. osa - Teinit...


Anniella oli aina aikaa auttaa esikoistaan kouluprojekteissa vaikka nuoremmat sisarukset vaativatkin paljon huomiota. Benji nautti äitinsä antamasta huomiosta täysillä, vaikka teini-ikäisenä oli vähän pakko esittää, että asialla ei ollut mitään väliä.

**


Beatrixin oli pian astuttava myös myrskyiseen teini-ikään ja hän teki sen kaikkien perheenjäsenten kannustaessa. Toiveenaan hän esitti kynttilöille, että selvittäisi todellisen taustansa. Hän oli pitkään epäillyt, että Roman ei olisi hänen isänsä ja tullut asiasta melko varmaksi. Hän ei ymmärtänyt, miksei kukaan kertonut hänelle asiasta, muttei uskaltanut kysyäkään.


Beatrixista tuli erittäin kaunis nuori nainen. Hän sisusti huoneensa hyvin teinityttömäisesti ja nautti siitä täysin siemauksin. Hänestä kasvoi hieman itsekeskeinen sim, hän nautti huomiosta ehkä vähän liikaakin ja oli hyvin tietoinen omasta ulkonäöstään.

**


Benji oli arestin aikana tutustunut Simderissä pariinkin suloiseen tyttöön ja tapasi heti arestin päätyttyä Lilit Bheedan. Tyttö oli korviaan myöten ihastunut karismaattiseen Benjiin, joka osasi kyllä hurmata kenet tahansa. Benjikin piti tytöstä kyllä kovin, mutta ei ollut valmis sitoutumaan loppuiäkseen tyttöön kumminkaan.


Benji flirttaili tytön kanssa avoimesti ja kehittyi koko ajan karismaattisemmaksi. Vaikka olisi luullut ensimmästen treffien olevan hieman vaivaannuttavat, kaksikolla sujui Benjin puhelahjojen vuoksi todella hyvin.





Eikä aikaakaan kun Benji päätti sulattaa tekemällä "peliliikkeensä" tytön sydämen lopullisesti. Katsellessaan ihastuneena toisiaan silmiin Lilit oli varma, että tässä olisi hänen loppuelämänsä kumppani, niin korviaan myöten hän oli rakastunut poikaan vieressään. Benji pussasi tyttöä poskelle heidän erotessaan lopulta, eikä Lilit miettinyt muuta koko loppuyönä.

**


Benji ja Lilit kävivät ahkeraan treffeillä, mutta suhde ei oikein edennyt mihinkään. Benji ei halunnut hätäillä tytön kanssa ja jutteli edelleen Simderissä myös monen muun kanssa, sillä hän halusi pitää vaihtoehdot avoinna. Lilit oli murheissaan ja hieman kauhuissaan sydämensä puolesta, sillä se särkyisi totaalisesti, jos Benji ei valitsisikaan häntä kumppanikseen.

**


Eräänä päivänä he lähtivät uuteen ravintolaan syömään yhdessä. Benji oli päättänyt kaikessa hiljaisuudessa edetä edes hieman eteen päin tytön kanssa. Niinpä kun he olivat tehneet tilauksensa, Benji veti Lilitin seisomaan ja...


...he kokivat molemmat ensisuudelmansa.


Benji mietti usein miksi jutteli toisten tyttöjen kanssa, kun heillä meni Lilitin kanssa jutut niin hyvin yksiin. Lilit oli hilpeä luonteeltaan, vaikkakin paljon lapsellisempi kuin Benji. Hän piti tytöstä, piti tästä paljon ja oikeasti. Lilit oli hänelle samaan aikaan todella hyvä ystävä ja ihastuksen kohde. Hän vain pelkäsi, että tyttö olisi kuitenkin enemmän ystävä kuin tyttöystävä.


He olivat saaneet tilattua ravintolassa viiniä itselleen ja tästä pieneen hiprakkaan tullessaan he päättivät ajaa nopeasti Benjin kotiin taksilla ja...


...järkyttää Benjin isäpuolen lähes hengiltä. Roman-parka oli astellut aivan normaalisti makuuhuoneeseensa ja löytänyt sieltä Benjin hieman... nolostuttavissa puuhissa. Hän poistui paikalta vähin äänin ja päätti olla kertomatta Annielle pojan puuhista. Kyllähän hänkin oli joskus teinipoika ollut ja tiesi, että se ei ollut helppoa kaikkien hormoonien ryntäillessä joka suuntaan.



Benji ja Lilit menivät lopulta aivan loppuun asti ja Lilit lähti Oliverin taloudesta pää pilvissä ensirakkauden huumasta. Hän oli varma, että pian Benji pyytäisi häntä oikeasti tyttöystäväkseen, eikä hänen mielessään ollut tilaa muulle kuin haaveille pojasta.

**



Annie järjesti perheelle yllätyksen syksyn lähestyessä. Tervetulleeksi kotiin ja perheeseen toivotettiin pienen pieni Xavier. Xavier oli rotukoira ja perhe oli suunniltaan ilosta tästä karvapallosta. Pentu oli luonteeltaan ihastuttava, se oli puuhakas, tykkäsi metsästää ja kaipasi karvaisena paljon harjausta.


Eritoten Beatrix rakastui koiranpentuun täysin. Tytöstä tuntui, että koira oli hänelle ainoa hyvä ystävä ja heistä tuli hetimmiten erottamattomat. Hänellä ei ollut ollut onnea Simderissä ollenkaan, ketään oikeasti kiinnostavaa tai järkevää ei ollut tullut vastaan. Hän oli ehkä hieman vaikea luonnekin, mutta kaipasi hän romantiikkaa elämäänsä.


Beatrix halasi Xavieria ja tunsi ylikuohuvien tunteidensa laantuvan. Tässä oli ainoa mies, jonka hän oikeasti elämäänsä tarvitsi.

**


Beatrix haaveili siitä, että tulisi vielä jonain päivänä musikaaliseksi neroksi ja harjoitteli ahkerasti viulullaan. Hän oli jo lapsena soittanut jonkin verran viulua ja tavoittanut kaiken ollakseen taiteellinen lahjakkuus. Hän oli varma, että hänestä tulisi vielä jonain päivänä suuri ja maineikas viulisti.

**

Tässä osassa saatiin vähän makua teinien elämästä. Benji on niin tyypillinen tommoinen suosittu poika kun voi olla niin sosiaalisena tapauksena ja Beatrix on pikku"biatch" ehdottomasti luonteeltaan, jännittää mitä näiden elämästä vielä tulee!

2 kommenttia:

  1. En ehtinyt kommentoida edellistä osaa ollenkaan, joten kommentoin ne molemmat nyt tähän samaan. :D

    Hyvä, että Annien raskaus sujui hyvin loppuun asti. Kaksosten kanssa on ollut varmasti haastetta, kun noita lapsia oli jo ennestään, mutta onneksi Benji ja Beatrix ovat nyt jo vähän isompia, että voivat auttaa äitiään pienempien kanssa. Mitä tähän osaan tulee, niin Benji on tosiaan aika hyvännäköinen poika ja näyttää tiedostavan sen itsekin. :D Ymmärrän toki, että puhuminen ei ole helppoa, mutta mielestäni Benjin olisi ihan reilua kertoa Lilithille, mitä hän todella tuntee. Tyttö on korviaan myöten ihastunut, mutta Benji ei ole omista tunteistaan niin varma. Ehkä siksi olisi reilua käydä asia ihan avoimesti läpi, niin he voisivat jatkaa niin kuin ennenkin, jos se on molemmille ok, tai sitten vaihtoehtoisesti jatkaa eri teille elämässään.

    Mitä Beatrixiin tulee, niin hänestäkin tuli kyllä oikein kaunis tyttö, ja mun aiempi veikkaus osui näemmä oikeaan (tuo isän etsiminen siis). Saa nähdä, että löytääkö tyttö isäänsä, ja jos löytää, niin mikä mahtaa olla Camronin reaktio.

    VastaaPoista
  2. Annien raskaus sujui oikein leppoisasti onneksi, kaksosissa oli hurjasti työtä. Mun pahin pelko on aina pelissä saada kaksosia ja taas se tapahtui... :D

    Benji on hyvännäköinen ja tietää sen tasan tarkkaan, Benjin tulisi kertoa Lilitille asiasta, mutta eipä tunnu poika sitä ymmärtävän... :/

    Camronin reaktio selviääkin seuraavassa osassa, kun nämä kaksi viimein kohtaavat. ;) Beatrix on oikea kaunokainen, ja hän on suosikkini jatkamaan sukua, mutta annan teille lukijoille hieman ainakin sanavaltaa, kumman näistä kahdesta haluatte jatkamaan sukua!

    VastaaPoista