torstai 14. marraskuuta 2019

8. osa - Kasvua ja rakkautta



Annie ei ollut turhaan huolissaan Benjin reaktiosta vauvaan. Poika järjesti kauhean raivokohtauksen viimein tavatessaan pikkusiskonsa, polki jalkaansa maahan ja kaikkea.
"Äläs nyt, kunhan se vähän kasvaa niin siitä tulee sun paras kaveri", Annie sanoi lempeästi Benjille ja nosti tämän syliinsä kantaakseen sänkyyn. Taapero oli selvästi todella väsynyt kun käyttäytyi noin. Se ei ollut tavanomaista Benjille, mutta uhma-ikä painoi hieman päälle.


Annie päätti lukea Benjille iltasaduksi kirjan pikku-Dinosta, joka sai pikkusisaruksen. Ehkä tämän esimerkillisen kirjan avulla poika hyväksyisi Beatrixin helpommin. Kirjan loputtua Annie nosti katseensa Benjiin, joka ei ollut nukahtanut ihme kyllä sadun aikana.
"Mikti ten piti tulla tänne?" poika kysyi haukotellen. Annie hämmentyi hieman pojan sanoista, eikä ollut aivan varma mitä vastaisi.
"Koska... Koska äiti rakastaa teitä molempia, niin siksi Beatrixin täytyy olla täällä", Annie sanoi lopulta ja poika kurtisti kulmiaan vastaukselle.
"Mikti tun pitää lakattaa titä?"
"Koska se on äidin lapsi, ihan niin kuin sinäkin."
"Tyhmää", poika mumisi vielä viimeiseksi ja nukahti lopulta.

**



Annie kutsuttiin Alexin kolmosten ja Fredrikin syntymäpäiville. Juhlat olivat oikein onnistuneet, vaikkakin pienet vain perheen parissa. Annie jätti lapset Morganin hoiviin, sillä hän ei millään jaksanut raapottaa pitkää matkaa kahta pikkulasta edestakaisin saman päivän aikana.


Hilde kasvoi kovin kauniiksi tyttölapseksi. Hän tuli eniten lapsista äitiinsä ja oli hieman herkkähermoinen kaiken suhteen. Annie pyöritteli päätään lapsen käytökselle, tämä oli kasvatettu hieman liian löperösti, mutta se oli odotettavissakin Alexin ja Tiffanyn kohdalla.


Matthew tuli eniten isoäitiinsä ja jakoi tämän rakkauden ruokaan vähän liiankin innokkaasti.


Jonas tuli taas isäänsä ja oli hieman synkkämielinen luonteeltaan kasvettuaan lapseksi. Annie piti ehkä eniten Jonaksesta, vaikkei tädit saisikaan valita suosikkeja. Jokin tässä suloisessa melankolisessa lapsessa vetosi hänen tunteisiinsa.

**



Kotimatkalla Annie poikkesi Morganin luona tapaamassa tämän tyttären ja kummilapsensa ensikertaa. Pieni Nora Scott oli hurmaava tapaus vauvanakin ja Annie leperteli tytölle niin, että meinasi myöhästyä kotiin lähtevästä junasta.

**


Morganin luona käydessään Annie oli punapään painostuksesta ladannut puhelimeensa Simderin, deittisovelluksen, sillä hänen parhaan ystävänsä mukaan oli jo aika tavata uusi mies. Annie oli jutellut muutaman miehen kanssa sovelluksella, mutta viimein hän meni tapaamaan eniten häntä kiinnostunutta miestä ravintolaan Windenburgissa.
"Hauska tavata viimein, saanen vielä esitellä itseni Roman Houts", mies sanoi ensi töikseen ja halasi pikaisesti Annieta.
"Ilo on kokonaan minun puolellani, minä olen tosiaan Annie. Annie Oliver."


Juttu lähti käyntiin yhtä hyvin kuin sovelluksessakin ja he rupattelivat ja flirttailivat koko treffien ajan syventyneenä vain toisiinsa. Roman lupasi soitella pian Annielle, jotta he sopisivat uudet treffit. Annie oli innoissaan ja tyytyväinen. Tämä mies oli aivan toisenlainen kuin hänen lastensa isä, ja oli myöskin kokenut mustasukkaisuutta edellisessä suhteessaan.

**


Aika vain jatkoi vierimistään ja niin tuli Beatrixin syntymäpäivien aika. Asiaa juhlistettiin vain ydinperheen kesken ja Beatrixesta kasvoi äärettömän suloinen taapero. Hän peri äitinsä silmät ja isänsä hiukset, mistä Annie oli todella tyytyväinen, hän oli pelännyt, ettei kumpikaan hänen lapsistaan saisi hänen vihreitä silmiään.


Ensi askeleet otettiin hieman haparoiden, mutta äitinsä kannustuksella suunpielet kääntyivät hymyyn, kun kaatumista ei tapahtunutkaan. Beatrix oli luonteeltaan aivan erilainen kuin hupsu veljensä. Hän oli suorastaan oikea hurmuri ja Annie katsoi tytärtään tietäen, että tämä särkisi vielä monia sydämiä kunhan kasvaisi.


Isoveljen rooliin tykästynyt Benji rutisti siskoaan niin kovasti, että tämä nousi suorastaan irti maasta. Poika oli niin iloinen siskon kasvusta, sillä viimein hänellä olisi leikkikaveri kotona. Vaikkakaan Benjin syntymäpäiviin ei ollut kuin ihan hetki vain aikaa.

**


Roman piti lupauksensa ja soitti Annielle pian, he olivat viestitelleet kyllä joka päivä paljon, mutta mies halusi hoitaa treffipyynnöt soittamalla, kuten oli luvannutkin. He sopivat näkevänsä San Myshunon puistossa vielä samana päivänä. Roman veti Annien heti tiukkaan syleilyyn nähdessään tämän ja juttu lähti etenemään siitä romanttisin vivahtein samoin kuin edelliselläkin kerralla. He tulivat niin loistavasti juttuun, että Annie mietti tosissaan miehen esittelemistä lapsilleenkin pian. Vaikka nämä olivatkin vasta toiset treffit.


He vaihtoivat ensisuudelmansa saman päivän aikana, josta rohkaistuneena Roman kysyi, haluaisiko Annie kenties seurustella hänen kanssaan. Ja kyllähän Annie halusi. Kotiin palatessaan nainen oli kuin teini-tyttö jälleen, aivan korviaan myöten rakastunut.

**


Pian koitti myöskin tosiaan ne Benjin synttärit. Paikalle oli kutsuttu vain Morgan, joka auttoi poikaa puhaltamaan kynttilät. Benji hihkui riemuissaan äitinsä torven töräyttelyille, eikä meinannut keskittyä ollenkaan puhaltamiseen, mutta lopulta Morganin avustuksella kynttilät saatiin sammuksiin.


Benjistä kasvoi komea miehenalku. Hän oli edelleen todella hilpeä luonne, aivan kuin taaperonakin. Heti vanhettuaan hän aloitti vitsailun.
"Äiti hei, kohta sä jäät jo eläkkeelle, kun mäkin olen jo näin iso!"
"No ehkei nyt kumminkaan, Benji", Annie sanoi, vaikka hänellä kyllä oli tunteet pinnassa nähdessään esikoisensa valmiina aloittamaan jo koulutiensä. Morgan nauroi raikuvasti Benjin letkautukselle ja toivotti lähteissään hyviä eläkepäiviä Annielle.



Benjin huone sisustettiin hänen toiveidensa mukaan. Hänestä oli tullut kova Henry Puffer -fani, ja syntymäpäivä lahjaksi poika sai äidiltään ja kummitädiltään kaikki sarjan kirjat. Hän selaili kirjoja onnessaan ja odotti malttamattomana yhteisiä lukuhetkiä äitinsä kanssa.

**

Annie on viimein löytänyt itselleen aikaa, jotta saattoi käydä treffeillä Romanin kanssa. Mitäs mieltä olette miehestä? Hän vaikuttaa itsestäni kovin kunnolliselta ja tunnolliselta mieheltä, joka on vakavissaan Annien kanssa. Ja Annie nyt on Annie, suuna päänä rakkauden perässä... :D

2 kommenttia:

  1. Beatrix on myös todella suloinen taapero, aivan kuin veljensäkin oli. :) Alkuvaikeuksista huolimatta Benji sopeutui isoveljen rooliin melko helposti. Voin kuvitella, että sitten kun Beatrix kasvaa, niin heillä on sitten isompanakin läheiset välit ja voivat tukeutua toinen toisiinsa. Toki heidän välilleen voi syntyä riitojakin, mutta se nyt on sisarusten välillä ihan tavallista. :D

    Roman vaikuttaa ainakin tähän mennessä kunnolliselta tyypiltä, mutta eihän sitä tiedä, että millainen miehestä paljastuu, kun häneen päästään tutustumaan vähän tarkemmin. Myös se, että Camron saapuu varmaankin sekoittamaan pakkaa ennemmin tai myöhemmin, mietityttää. Mutta toivotaan kumminkin, että Roman on kunnollinen mies Annielle ja kohtelee niin häntä kuin hänen lapsiaankin hyvin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Ja pahoittelen etten yhteen vai kahteen kommenttiin ole kerennyt vastaamaan! Beatrix oli mielenkiintoinen sim heti alusta asti ja tykkään tytöstä kovasti! Jommasta kummasta näistä tulee perijä, mihin kysyn sitten mielipidettä teiltä lukijoilta kunhan päästään tässä siihen asti, että molemmat ovat aikuisia. :) Camronin saapuminen kuvioihin alkaa lähestyä. ;)

    VastaaPoista