tiistai 5. marraskuuta 2019

4. osa - Tervetuloa maailmaan, pikkuinen!


"Apua, apua! Meidän lapsi syntyy!" Camron huusi paniikissa, kun hän ja Annie pääsivät taksista ulos sairaalan pihassa. Annien raskaus oli edennyt siihen päivään, kun lapsen oli maailmaan astuttava. Koko raskauden ajan Camron oli ollut todella huomaavainen ja vähemmän mustasukkainen, joten Annien kuvitelmat ruusuisesta tulevaisuudesta olivat vain lisääntyneet.


Annien suunpielet vääntyivät alaspäin pelosta. Osaisiko hän hoitaa pientä nyyttiään ja olisivatko he hyviä vanhempia? Kuinka hän jaksaisi? Annie oli ollut koko raskauden ajan vain innoissaan, mutta nyt h-hetkellä häntä kauhistutti ajatus omasta lapsesta.


"Ömm... Minä olen Annie Oliver ja ilmoittautuisin synnytykseen", Annie takelteli vastaanottovirkailijalle ja tunsi supistuksen taas tulevan, "ja pian sitten!"



Synnytystä hoiti hieman kokematon lääkäri, jonka nimi ei jäänyt Annien muistiin. Johtui ehkä siitä, että vauvan sijaan hänen sydämensä irroitettiin hänestä. Camron seurasi tapahtumia vain hymyillen, hän ei tainnut oikein tajuta tilanteen vakavuutta.


Lopulta Annie sai syliinsä pienen käärön, joka ensimmäisenä vain huusi ja katseli Annieta kauhuissaan.
"Ei, ei, älä itke, pikkuinen! Älä ole huolissasi, Ann... Eikun siis äiti on tässä", Annie leperteli huutavalle nyytille.
"Mikä lapsen nimeksi tulee?" lääkäri kysyi kirjoittaessaan syntymätodistusta.


"Benji. Benji Fredrik Oliver", Annie sanoi ja nosti nyytin halaukseen.
"Kaunis nimi, komealle pojalle", lääkäri totesi ja antoi Camronille todistuksen ennen kuin lähti huoneesta.
"Eiköhän mennä", Camron sanoi ääni käheänä ja Annie pakkasi pikkuisen kantokoppaan.

**



Arki lähti rullaamaan kovin helposti. Camron ja Morgan auttoivat minkä kerkesivät Benjin hoidossa. Kaikki kolme olivat aivan pienen, tuhisevan ja usein pahalta haisevan pikkusimin lumoissa. Annie tunsi suurta onnea, kun hänellä oli sellainen poikaystävä ja paras ystävä tukenaan. Morgan oli nimetty Benjin kummitädiksi, mikä oli naiselle suurin kunnia kaikista. Punapää rakasti pientä kummipoikaansa suunnattoman paljon, ja toivoi tälle pelkkää hyvää tulevaisuuteen.


Annielle riitti aikaa Camronin ja Morganin avustuksella maalata paljon tauluja. Hän ei oikeastaan alkuun kerennyt paljoa viettämään aikaa vastasyntyneensä kanssa, sillä hän oli löytänyt täydellisen talon heille kaupungista ja he tarvitsivat kipeästi rahaa sen ostamiseen. Niinpä Annie maalasi ja myi taulujaan eteenpäin kovaan hintaa. Useampi taidegalleria oli todella kiinnostunut ostamaan suorastaan mestariteoksia Annielta.


Tämä taulujen maalaaminen ja lopun ajan vuorokaudesta Benjin kanssa oleminen kärjistivät jälleen Camronin tunteet, eikä mennyt kuin pari viikkoa vauvan syntymisestä kun mies hyökkäsi jälleen Annien kimppuun mustasukkaisena. Vauvan syntymän jälkeen mies oli huomannut olevansa kovin mustasukkainen myöskin pojastaan, vaikka rakastikin tätä todella paljon.


Annie kauhistui pahoista sanoista, joita Camron suolsi ulos suustaan. Mies syytti häntä oikeastaan aivan kaikesta, jopa siitä, että Annie ei viettänyt aikaa tarpeeksi Benjin kanssa, vaikka samaan aikaan mies syytti häntä, että ei huomannut kuin vauvan enää ja jätti Camronin oman onnensa nojaan.


"Mä yritän kerätä meille vaan rahaa sitä taloa varten!" Annie puuskahti tunteiden melkein kuohahtaessa jo yli häneltäkin.
"Niin ja otatko sä edes mua asumaan sinne taloosi, nyt kun olet saanut musta jo hyödyn irti", Camron tokaisi tuimasti ja antoi kylmän vaikutelman itsestään.

**


Morgan oli sattunut olemaan keittiössä pariskunnan riidellessä ruokailuhuoneessa. Joten kun Annie lähti syöttämään Benjiä, hän istuutui Camronin viereen ja alkoi tylyttää tätä.
"Miten sä kehtaat olla tollainen Annieta kohtaan? Ymmärrätkö sä jätkä, että tollanen touhu ei vetele!"
"Älä sä puutu mun ja Annien väleihin", Camron tokaisi sen suuremmin välittämättä Morganin sanoista.


"Puhu kuule kädelle! Mä puutun Annien asioihin, jos musta tuntuu, että sitä kohdellaan huonosti. Ja sä et tollasella käytöksellä ole kyllä ansainnut sitä naista, ja mä todella toivon, että sekin tajuaisi sen mahdollisimman pian", Morgan sanoi miehelle tiukasti.


"Nyt tähän tilanteeseen on tultava muutos!" Morgan lopetti tylytyksensä ja lähti ovet paukkuen töihin. Camron jäi hetkeksi istumaan sohvalle, ennen kuin lähti yläkertaan katsomaan Annieta ja vauvaa.

**


Yöllä Camron ei kuitenkaan saanut nukuttua. Hän tuli alakertaan ja painoi päänsä käsiinsä. Ei helvetti, hän mietti ja yritti kasata ajatuksiaan. Hän ei tiennyt, mikä hänet oli tällaiseksi ajanut ja Morganin sanat kaikuivat hänen päässään. Typerä nainen, mitä hän kuvitteli tietävänsä mistään. Ei Camron pahaa Annielle halunnut, kunhan tämä vain omistautuisi hänelle täysin.


"Minä haluan vain Annien, miksi tämä on niin vaikeaa", hän sanoi ääneen ja kurtisti kulmiaan. Heillä oli nyt rahat koossa talon ostoa varten. Pankki oli taannut heidän lainansa ja muutto kolkutteli ovella.  He pääsisivät Morganista eroon ja saisivat elämänsä järjestykseen. Ehkä he voittaisivat lotossa ja lähettäisivät Benjin yksityiseen sisäoppilaitokseen, sitten he voisivat vain olla toistensa kanssa 24/7.


Camron tunsi epätoivon ja mustasukkaisuuden hiipivän tajuntaansa jälleen, kun hän ei ollut Annien vierellä. Hänen päässään takoi vain ajatuksia, jotka tekivät hänet sekopäiseksi. Hän ei kestänyt olla erossa Anniesta, mutta hänen täytyisi olla. Hänen oli pakko elättää perheensä ja urheilijan ura oli aina ollut hänen haaveensa elämässä. Hänen täytyisi keksiä jokin ratkaisu tähän kaikkeen.

**

Neljäs osa toikin mukanaan Annien ensimmäisen lapsen! Benji oli hurmaava vauva ja mulla oli työn ja tuskan takana saada välillä oikea sim hoivaamaan tätä kun nämä kolme parveilivat vauvan ympärillä. Ensi osassa onkin sitten edessä muutto ja taapero-Benji. Mitä veikkaatte, mihin ratkaisuun Camron päätyy? ;)

4 kommenttia:

  1. Benji on oikein suloinen nimi vauvalle. :) Mutta Camron... Jos olisin Annie, niin hankkiutuisin miehestä eroon ja pian. Toki se ei ehkä tunnu kovin hyvältä ratkaisulta nyt kun heillä on vauva, mutta siltikin. Camronin käytös on jo niin hyvän maun rajojen ulkopuolella. En kyllä osaa yhtään sanoa, että millaiseen ratkaisuun mies on päätymässä, mutta toivottavasti hänellä on edes sen verran järkeä päässä, että ajattelisi myös Annien ja Benjin parasta, eikä vain omaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja olen aivan samaa mieltä! Seuraavassa osassa tapahtuu, ja sen julkaisen aivan kohta. ;)

      Poista
  2. Voi Annie -parka. Hän kuvittelee mustasukkaisuutta rakkaudeksi ja pahoin pelkään, että edessä on kova ja kylmä herätys. Camron on mustasukkainen jopa omasta pojastaan ja se on sairasta. Tämä osuu mua itseäni niin lähelle ja niin kovaa, että vaikka tarina on todella hyvä, tietyllä tapaa "voin pahoin". Mun ensimmäinen poikaystävä oli aikoinaan vuonna nakki ja muusi sairaalloisen mustasukkainen, jopa hänen oma isänsä aiheutti hänessä näitä tunteita, ja sen seurauksena kuvioihin tuli pahoinpitelyt. Onneksi itse osasin aikoinaan lähteä kyseisestä suhteesta ja todella, todella toivon, että Annie tekee saman ratkaisun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kamala kuulla, että sulla on tuommoinen kokemus. :( Seuraavassa osassa viimein selviää asioita. ;) Kiitos kommentista!

      Poista