torstai 21. marraskuuta 2019

11. osa - Pieniä simejä, jotka kasvavat liian nopeasti!



Alexin lapset tulivat ahkerasti leikkimään Beatrixin ja Benjin kanssa, sillä pihalle oli rakennettu leikkimiseen soveltuva laiva. Roman leikki paljon merihirviötä ja viihdytti lapsia mielellään. Hän ei malttanut odottaa ihan täysin omaa jälkikasvua, että saisi kokea senkin. Hän rakasti kyllä kihlattunsa lapsia aivan kuin omiaan, mutta olihan omat aina omia.


"Wäääh! Täältä tulee hirmuinen merihirviö!" Roman huudahti ja heilutti hulluna käsiään.
"Tulta. paarpuuriin, tulittakaa!" Beatrix huuteli ohjeita korkealta ja leikki laivan kapteenia.
"Minähän tulitan!" Benji huusi ja yritti tähdätä tykkiä Romanin suuntaan.

**



Viimein raskaus oli niin pitkällä, että Annie päätti kertoa tulevasta vauvasta vanhemmille lapsilleen. Nämä ottivat uutiset yllättävän hyvin, Benji etenkin oli innoissaan kun pääsisi taas leikkimään pienemmän kanssa. Hän oli rakastanut Beatrixille asioiden opettamista ja uskoi vakaasti, että uusi pikkusisarus olisi aivan yhtä kiva. Beatrixiä huoletti hieman se, ettei hän enää olisi perheen nuorin ja saisi enää niin paljoa huomiota.

**


Roman auttoi lapsia myös läksyissä Annien painaessa töitä aamusta iltaan. Annie halusi saada mahdollisimman paljon säästöön uuden tulokkaan huonetta varten ja myöskin vanhemmat lapset kasvaisivat nopeasti ja lähtisivät yliopistoon, eikä hän halunnut lähettää heitä maailmalle tyhjin taskuin.

**


Benji ja Beatrix olivat mitä parhaimpia ystäviä keskenään. He sopivat olevansa ikuisesti bestiksiä ja halasivat sopimuksen varmistamiseksi. Benji halusi aina huolehtia pikkusiskostaan ja auttaa tätä kaikissa elämän haasteissa. Hän oli huolissaan siitä, että sisko ei tiennyt heidän oikeasta isästään, eikä hänkään muistanut miehestä juuri mitään. Hän oli ollut vasta taapero kun mies oli kadonnut näkymättömiin. Edes syntymäpäiväkorttia ei ollut tullut postissa. Hän ei halunnut kertoa Beatrixille ainakaan vielä asiasta, sillä pelkäsi satuttavansa tätä tiedolla.

**



Eipä aikaakaan kun saapui aika Annien synnytyksen. Roman panikoi niin paljon, että Anniella oli mennä hermo mieheen. Hän mulkaisi tätä tiukasti synnytyskoneen uumenista.
"Minähän se tässä näitä lapsia pykään maailmaan, lakkaa kiljumasta!" nainen tiuskahti miehelle ja sai tämän hiljenemään ja pureskelemaan kynsiään jännityksen takia.


Maailmaan saapui kaunis poikavauva, Blaze Alexander Oliver. Ja kaikkien yllätykseksi myös tyttövauva, Bianca Camilla Oliver. Annie oli todella ihmeissään kaksosista, mutta olihan lähisuvussa tullut myös kolmoset, että ei kai se niin ihmeellistä ollut. Roman oli järkyttynyt suorastaan asiasta ja juoksi heti lasten synnyttyä kiireellä vessaan.

**


Vauvoille oli rakennettu lisä-osa taloon ja huone sisustettiin vain jotenkuten, asiaan paneuduttaisiin sitten kun he kasvaisivat taaperoiksi. Roman oli innokas hoitaja ja samoin olivat vanhemmat lapset, joita sai olla koko ajan käskemässä muihin puuhiin kun he eivät osanneet vaippoja vaihtaa tai ruokkia pikkusisaruksiaan. Beatrix oli surullinen uusista sisaruksistaan, kun nämä veivät kaiken huomion huutamalla kaiken aikaa, mutta hymyili kumminkin, eikä näyttänyt kenellekään suruaan.

**


Samassa oli aika Benjin kasvaa teini-ikäiseksi! Annie oli todella helpottunut tästä, sillä lisäkädet pienten kanssa tulisivat todella tarpeeseen. Samalla hän tunsi surua siitä, että hänen esikoisensa, hänen pieni Benjinsä, kasvaisi pian jo aikuisuuteen. 


Benjistä kasvoi komea nuori mies, joka otti heti kättelyssä nenänvarteensa lävistyksen ja kävi myös äidiltään salaa ottamassa tatuoinnin. Hän sai siitä hyvästä lyhyen, mutta tiukan arestin. Se ei Benjiä estänyt haaveilemasta tulevaisuudestaan, hän aikoi ottaa kaiken ilon irti teinielämästä.

Benji oli lapsena täyttänyt kaikki haaveensa ja tavoitteensa sosiaalisena siminä ja kasvettuaan hänestä tuli erittäin ulospäinsuuntautunut ja sosiaalisesti lahjakas. Hän haaveili tulevansa vielä koko maailman ystäväksi.

**


Vauvojen hoito oli kokopäiväistä työtä, ja kaikki olivat helpottuneita kun nämä tulivat siihen ikään, että oli aika juhlistaa ensimmäisiä syntymäpäiviä!


Blazesta tuli äärimmäisen suloinen taapero! Hän oli luonteeltaan enkelimäinen ja suorastaan maailman kiltein pieni poika. Hän oli hieman ujo ja hiljainen, vetäytyi mielellään leikkimään yksin palikoillaan.


Bianca kasvoi myöskin taaperoksi, ja erittäin kauniiksi sellaiseksi. Bianca oli aina ollut enemmän riippuvainen ja vaativa kuin kaksoisveljensä, ja niin hän oli kasvettuaankin oikea ripustautuja.

Perhe paneutui taaperoiden opettamiseen ja hoitamiseen aivan täysillä. Jokaiselle käsiparille ja auttajalle oli näiden kahden kanssa käyttöä. Annie oikein odotti, että Beatrix kasvaisi myöskin teiniksi, että olisi vielä yksi käsipari ruokkimassa ja pesemässä kaksosia.

**

Tällainen nopeaa kasvua sisältävä osa tälläkertaa. Seuraavassa osassa on Beatrixin aika tulla teiniksi ja Benjin touhuja seurataan hieman tarkemmin. ;) Tämä osa on kirjoitettu yliopistolisäriä edeltävänä päivänä ja pari osaa mennään tosi haipakalla vielä ennen kuin hommat tasoittuvat ja Benji ja Beatrix lähtevät yliopistoon! Toinen heistä tulee olemaan myös perillinen, mutta kyselen teidän mielipidettä siihen sitten kun kaikki heidän luonteenpiirteet ovat selvillä. :D

2 kommenttia:

  1. Sen verran on ollut haipakkaa itselläkin, että tännehän oli tullut monta osaa luettavaksi! Mukavaa =)

    Aikamoinen perhe alkaa Anniellä olla kasassa. Roman tuntuu olevan hänelle erittäin sopiva kumppani. Mies rakastaa aidosti hänen lapsiaan ja on tuplasti onnellinen saatuaan siihen päälle vielä kaksi omaakin. Voihan kaksoset sentään =D

    Benji vaikuttaa erittäin reippaalta nuorukaiselta, mutta saapa nähdä mitä teini-iän hormonimyrskyt hänen jalkoihinsa heittää. Beatrix on tosi nätti tyttö ja saapa nähdä kuinka paljon poikia alkaa pyöriä nurkissa kun hänestä tulee teini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon yrittäny lykätä näitä osia ulos aika tahdilla, kun oon pelannut näillä niin mahdottoman paljon ja yritän päästä ajantasalle, kun seuraava perijä pitäisi melkeinpä seuraavaksi jo valita. :D

      Voihan kaksoset kyllä, onneksi oli monet kädet näitä kahta hoitamassa, muuten olisin repinyt vain hiukset päästäni... :D

      Benji koki kyllä omat mokailunsa teini-iässä, vaikka en ole kyllä varma, oppiko tämä niistä mitään. Toivotaan. :D Ja Beatrix on niin kovin kaunis! Hämmästyin ihan millainen tästä kasvoi!

      Kiitos kommentista!

      Poista