maanantai 6. tammikuuta 2020

18. osa - Petturi


Seamus ei oppinut virheestään, vaan jatkoi Kaileyn tapailua Beatrixin selän takana. Heidän intohimonsa toisiaan kohtaan oli räiskyvää ja ehkäisy unohtui useammin kuin kerran. He eivät voineet pidätellä itseään toistensa läheisyydessä.



"Kailey, täällä on ihmisiä..."
"Mitä sitten, ollaan me ennenkin..."
"Se on kyllä totta..."

**


Beatrix ei ollut saanut kerrottua Seamusille raskaudestaan. Hän upotti surunsa viuluunsa ja kirjoitti ahkerasti uusia kappaleita. Heillä ei juuri ollut huolta rahasta, vaikka Beatrix oli ainoa joka kävi töissä. Hän oli ottanut stylistin uran vastaan ja päässyt kerta heitolla urallaan korkealle.


Häntä hieman ihmetytti, ettei Seamus ollut huomannut hänen kasvavaa vatsaansa, mutta ei jaksanut enää välittää miehen tekemisistä. Hän oli varma, että mies petti häntä, mutta ei ollut raskautensa takia yksinkertaisesti jaksanut tehdä asialle mitään.

**


"Miks sun piti päästä sairaalaan? Mitä täällä tapahtuu?" Seamus panikoi sairaalan pihalla Beatrixille, joka puhkui ja puhisi supistustensa kanssa.
"Turpa kiinni, Seamus", hän tiuskaisi miehelle ja vaappui sisään sairaalaan.


"Herranjumala, mä en pysty tähän, mikä sulla on?" Seamus meinasi pyörtyä hädissään. Beatrix mietti hiljaa mielessään, miten sokea mies saattoi olla. Täysi idiootti. Jos hän tästä synnytyksestä selviäisi, hän kyllä jättäisi miehen.


"Herra, jos nyt keskittyisit, tässä syntyy sinulle jälkikasvua", Davin sanoi rauhallisesti ja sai Seamuksen kauhun valtaan.
"Lapsia? Lisää lapsia? Voi ei, voi ei, voi ei", mies vaikeroi ja tuijotti järkyttyneenä tyttöystäväänsä. "Mikset sä ole kertonut mulle?"
"Sulla on ollu vähän muut naiset mielessä, siksi!" Beatrix rääkäisi ja siinä samassa syntyi kaksi kaunista pientä tyttöä.


Ensimmäinen sai nimekseen Charlize Adele Oliver...


...ja toinen Calliope Penelope Oliver.

**


"Hoida sä Callie, mun täytyy kylvettää Cedrik kun saan Charlien syötettyä", Beatrix sanoi tiukasti Seamusille kun he olivat kotiutuneet sairaalasta. Hän oli täynnä uudenlaista voimaa. Hän tarvitsi Seamusta vielä auttamassa lasten kanssa, mutta kunhan lapset olisivat hieman isompia, mies saisi kenkää ja lujaa.


"Mami on vähän vihainen isille, kun isi on ollut vähän tuhma. Onneksi sä et ymmärrä vielä mistään mitään, mutta isi rakastaa teitä aina", Seamus höpisi syöttäessään Calliopea.

**


Cedrik oli onnellisen tietämätön vanhempiensa tulevasta välirikosta. Hän tiesi, että hänellä oli nyt kolme siskoa ja isi oli höpissyt jotain tulevasta pikkuveljestäkin, mutta sitä hän ei oikein vielä ymmärtänyt. Hän leikki tunnollisesti tabletillaan ja opetteli uusia asioita, pian hänellä olisi syntymäpäiväkin.

**


"Kukas kuuma nainen täältä löytyi", Seamus heitti heti flirttiä peliin kun he tapasivat Cedrikin kanssa Kaileyn ja Nylan.
"Äläs nyt, täällä voi olla sun tuttuja", Kailey sanoi punastuen.


Cedrik ja Nyla olivat hyviä ystäviä ja pitivät toistensa seurasta kovasti. Olivathan he puolisisaruksia, eivätkä he ymmärtäneet mitään koko kuviosta. Onneksi.



"Isin pikku prinsessa lentää, huiiii", Seamus leikitti tytärtään ja tyttö kikatti onnessaan. Nyla kaipasi usein isäänsä, eikä ymmärtänyt miksi tämä ei ollut heidän kodissaan aina. Seamus tiesi, että hän joutuisi pian lähtemään kodistaan, Beatrixin kylmä kohtelu ei jättänyt lainkaan mitään arvailun varaan. Hän ei kuitenkaan ollut ehkä valmis muuttamaan Kaileyn luokse, mutta varattomana opiskelijana hänellä ei välttämättä olisi muuta vaihtoehtoa.

**


Kotona Beatrix syötti vauvat ja hoiti heidät hyvälle tuulelle, ennen kuin oli syntymäpäivien aika. Seamusta ei tuntunut kiinnostavan tyttärensä, ihme kyllä tämä oli ottanut lähteissään Cedrikin mukaansa. Yleensä mies viihtyi riennoillaan yksin.


Charliesta kasvoi todella suloinen taapero. Hän oli luonteeltaan todella itsenäinen, hän halusi heti tehdä kaiken itse ja yksin. Beatrix pelkäsi, että tytöstä tulisi tuolla menolla vielä erakko-luonne.


Callie oli sitä vastoin todella vallaton luonne. Tyttö oli myös erittäin tyttömäinen ja hyvin paljon Beatrixin tapainen. Beatrix toivoi kuitenkin, ettei tytöstä kasvaisi hänenlaisensa, sillä hän ei niinkään pitänyt itsekkäästä luonteestaan.

**

Tytöt kasvoivat nopealla tahdilla taaperoiksi. Ei noiden elämässä kauheasti tällä hetkellä tapahdu ainoastaan lasten kasvua. Koitan kuitenkin sisällyttää tuleviin osiin muutakin kuin vain nopeaa kasvua. Helpottaa kun Cedrikistä tulee lapsi, niin saa vähän enemmän syvennyttyä häneenkin.

Tähän loppuun vielä vähän extraa: repoman tuli ja leikki ensin Cedrikin leluilla, ennen kuin vei hiilihankotelineen. Simslogiikkaa selkeästi.





4 kommenttia:

  1. Tällaistahan se vähän on, kun lapsia on paljon ja varsinkin kun ne ovat pieniä. Aika menee melkein pelkästään pitämään simien tarpeet riittävän korkeina ja vähintäänkin pottailun opettamisessa ( taaperoilla ). Itsellä ainakin tarinointi jää silloin aika kapeaksi vähäksi aikaa. Kiva kuitenkin nähdä, että Beatrix sai kaksoset ( !!! ) ja että heistä tuli oikein somat taaperot <3

    Seamus ei vielä ole varsinaisesti jäänyt kiinni, vaikka Beatrix onkin jo kuvion ymmärtänyt. Hän vaikuttaa tällä erää tosi vahvalta, mutta mitä käy sitten kun hän laittaa miehen tosiaankin ulos kuvioista. Miltä hänestä mahtaa tuntua myöskin siinä vaiheessa, kun hänelle selviää, että Seamus on vienyt Cedrikin tapaamaan heidän liittonsa aikana toista naistaan ja heidän yhteistä lastaan Beatrixin selän takana? Huh! Mun oikea puoleni sanoo, että inhottava petturi Seamus ja se draamannälkäinen peto taas huutaa hurraata =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lapsia hoitaessa ja opettaessa aika vaan vilahtaa silmien edessä loppuun hyvin nopeasti. Varsinkin kun ei viitsi kuvata niitä ainaisia pottailuja ja palikoilla leikkimisiä niin kauheasti. Kaksoset on joku mun kirous oikeesti, mun mies aina nauraa mulle kun koneen äärestä kuuluu epätoivoinen "EI TAAS!" vähän väliä. :'D

      Ai kauhea kun mä en osaa vastata mitään viisasta kun oon pelannut jo jonkin verran pitemmälle tätä tarinaa. :D Hyviä kysymyksiä siis!

      Draamannälkäisyys on kamalaa ja samalla, ah niin ihanaa. :D Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Seamus ei sitten tosiaankaan oppinut virheestään. Hyvä, että Beatrix on jo alkanut päästä enemmän jäljille tuosta kuviosta, niin ei ehkä sitten tule niin isona shokkina se, kun koko kuvio lopulta selviää hänelle jollain tapaa. Ei se siltikään minää miellyttävä asia varmasti ole, mutta ehkä se tekee vähemmän kipeää kun juttu ei tule ihan täysin puun takaa. Toisaalta Beatrix aavistelee Seamuksen vain pettävän, mutta siitä hän ei tiedä, että Seamus on saanut tämän toisen naisen kanssa lapsen ja vienyt Cedrikin tapaamaan tästä naista ja lasta... Beatrix ei varmastikaan ilahdu tästä tiedosta.

    Kolmen lapsen yksinhuoltajana Beatrixilla tulee varmasti olemaan haasteita arjessa, mutta uskon edelleen hänen pärjäävän. Tytöt ovat veljensä tapaan aivan mielettömän suloisia taaperoita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seamus ei valitettavasti jättänyt pettämistään yhteen kertaan vaan jatkoi touhujaan Beatrixin selän takana. :( Koko kuvion selviämiseen voi mennä tovi, eihän Seamus varmaankaan niin tyhmä ole, että kertoisi ja Cedrik taas on aika fiksu nuori mies siinä mielessä, että tajuaa kertomisen satuttavan äitiään ja ei siksi kerro sisarestaan. Mutta oikeassa olet, tieto ei varmasti tule ilahduttamaan Beatrixia. :/

      Näistä naperoista kaikki on äärimmäisen somia! Odotan niin innolla millaisia heistä tulee aikuisena! :D Kiitos kommentista!

      Poista