perjantai 3. tammikuuta 2020

17. osa - Vauvoja

*Tästä osasta puuttuu joitain kuvia, ne vain olivat kadonneet tyystin. Toivottavasti tämä ei sen vuoksi mennyt sekavaksi.*

Jonkin verran myöhemmin...


"Sä varmaan olet huomannut, että mä olen vähän pyöristynyt..." Beatrix aloitti keskustelun Seamusin kanssa. Seamus siristi hieman silmiään, olematta varma ollenkaan, mitä hänen pitäisi sanoihin vastata. Hän tapaili hetken eri sanoja mielessään, ennen kuin vastasi:
"Joo, niin kai, mutta rakas, mua ei haittaa se ollenkaan."


"Ei muakaan, sillä tähän on tietty syy..."


"Mä olen nimittäin raskaana!"
"Mitä?! Mutta... Mutta mehän ollaan käytetty ehkäisyä!"
"Rakas, tiesithän sä, että kondomit toimii noin 97 prosentin varmuudella ainoastaan?"


"Tää ei voi olla totta..."
"Etkö sä ole yhtään iloinen?"


"Voi perhanan perhana... Olen, tietenkin olen. Meidän lapsista tulee aivan superkauniita, koska sä olet rakas niin upea."

**


Seamusin kiroamiseen oli hyvä syy. Sillä oli eräs toinenkin, joka odotti lasta hänelle. Seamus oli ajautunut vahingossa, siis aivan vahingossa, kuten hän itselleen sopersi yön pimeinä tunteina, kun mietti tilannettaan, suhteeseen toisenkin naisen kanssa. Jonka kanssa hän oli intohimoissaan unohtanut käyttää ehkäisyä, toisin kuin Beatrixin kanssa.


Tämän naisen nimi oli Kailey Bernard ja hän oli tullut kerran pyytämään päästä Seamusin ja Beatrixin kämppikseksi. Liekki oli roihahtanut heidän välillään salamana, eikä sitä ollut voinut estää. Seamus tunsi valtavaa himoa tätä naista kohtaan, vaikka rakastikin Beatrixia.


Seamus oli niin sekaisin siitä, mitä hänen pitäisi tehdä, mutta tiesi, ettei voisi ikuisesti jatkaa näin, kahden naisen, pian kahden perheen välillä.

**


Ei mennyt kauaakaan, kun Beatrixin synnytyksen aika tuli. Seamus oli aivan kauhuissaan tyttöystävänsä huutaessa ääneen tuskaansa. Lääkärin nimi painettiin viimein muistiin, Davin Ferreira oli saattanut maailmaan kaikki Oliverin lapset ja hän oli kuin perheystävä.



Niinpä hetken päästä maailmaan saapui Cedrik Jase Oliver, hän sai toisen nimensä vasta hetki sitten menehtyneen Camronin toisen isän mukaan, johon Beatrixillä ei valitettavasti ollut ollut mahdollisuutta tutustua ikinä. Myös Jasen mies, Kirk, oli menehtynyt vanhuuteen heti Jasen jälkeen. Isäänsä Beatrix mietti usein, sitä menetettyä mahdollisuutta tutustua tähän, mutta mies oli jälleen kadonnut kuin tuhka tuuleen.

**


Cedrikin syntyessä oli aika hyvästellä Britechesterin asunto. Annie oli säästänyt kaikille lapsilleen rahaa tulevaisuuden asuntoa varten, ja nyt oli Beatrixin vuoro saada omansa itselleen. Hän ja Seamus rakensivat pienen kahden makuuhuoneen talon Newcrestiin ja jatkoivat opiskelua suurimmalta osin etänä.


Pohjaratkaisu oli hyvin avoin, eteisestä pääsi joka huoneeseen helposti.


Ruokailutila oli hieman tyhjä rahojen loppumisen takia.


Keittiötä Beatrix rakasti ja arvosti. Vaikkakin heidän arkensa oli niin hektistä heti Cedrikin synnyttyä, että likaisia astioita jäi lojumaan milloin minnekin.


Olohuonekin oli oikein Beatrixin tyylinen. Seamus ei ollut välittänyt osallistua sisustamiseen, sillä hän kamppaili yhä sen pulman parissa, että kumman perheen luokse hän lopulta jäisi. Kailey oli ilmoittanut hieman loukkaantuneena ja tylysti, että oli saanut Seamusille tyttären, Nyla Bernardin.


Makuuhuone oli vaaleanpunainen ja tyttömäinen. Beatrix oli ehkä hieman lyönyt yli pinkin kanssa, mutta se oli hänen makuuhuoneensa ja hän oli erittäin tyttömäinen ollut aina.


Cedrikille sisustettiin oikein sievä pieni huone heti vanhempiensa huoneen viereen. Sieltä löytyi valmiiksi jo kaikki tämän taaperovaihetta ajatellen.

**



Arki lähti rullaamaan uudessa kodissa kumman helposti. Beatrix oli lähinnä se, joka huolehti Cedrikistä. Seamusista oli tullut todella etäinen ja omiin ajatuksiinsa vajonnut pojan syntymän jälkeen. 


He tekivät usein iltaisin pojan nukkuessa ruokapöydän ääressä läksynsä. Kumpikaan ei ollut luopunut opinnoistaan ja rahoittivat elämänsä keikkatyöllä. Beatrix valmistuisi ihan pian ja sitten hän menisi töihin, luultavasti aika hyvä palkkaiseen sellaiseen, sillä hänellä oli ihan hyvät arvosanat yliopistossakin.

**


Kauaa ei kuitenkaan vauva-arki kestänyt, sillä vain pienessä hetkessä oli Cedrikin aika kasvaa taaperoksi. 



Cedrikistä kasvoi todella suloinen taapero. Hän oli vaativa luonteeltaan ja hänen vanhempansa olivat hieman helisemässä pojan kanssa. Cedrik oli kuitenkin myös utelias uusia asioita kohtaan ja oppi nopeasti eri taitoja, kunhan sai siinä sivussa paljon huomiota. Beatrix mietti hieman kauhulla, millainen teini pojasta vielä kasvaisi, kun hän oli näin työläs taaperokin.



Cedrikillä oli kuitenkin hyvätkin hetkensä, vaikka ruoka lensikin useimmiten lattialle eikä mennyt suuhun. Beatrixista tuntui, ettei poika syönyt juuri mitään ja oli kovin huolissaan tästä, mutta Annie vakuutti, samoin kuin neuvolatäti, että poika kasvoi täydellisen hyvin.

**


Juuri ennen valmistumistaan Beatrix tsemppasi itseään peilin edessä. Seamus oli jälleen kadonnut aamulla heti herättyään jonnekin ja Beatrixilla oli tälle uutisia... Hän ei vain tiennyt miten ja milloin kertoisi miehelle, sillä heillä ei juuri ollut yhteistä kaksin aikaa ollenkaan. Joko paikalla oli Cedrik tai Seamus oli poissa oleva tai poissa kotoa.

**


"Hei sisko, me tehtiin se!" Benji iloitsi juuri ennen seremoniaa.
"Benji, mä..."
"Älä nyt Trixie, tää päivä on meidän!"


Seremonia päättyi lakkien heittoon ja Beatrix tiesi, että hänen pitäisi puhua Benjin kanssa ennen kuin tämä ryntäisi juhlimaan heidän myös valmistuneiden ystävien kanssa.


"Benji, kuule... Mulla on kerrottavaa, ja sä olet ensimmäinen joka saa tietää... Mä olen raskaana!"


"Mitä? Mutta sehän on upeaa! Mikset sä ole kertonut Seamusille?"
"Mä, tota... Puhutaan siitä toiste."
"Saanko mä kokeilla?"


"Tietenkin! Siitä vaan kädet masulle, siellä potkitaan hulluna!"
"Wau! Mun sisko saa jo toisen muksun!"
"Niinpä, täytyy onneks mulla on rahakas duuni tiedossa, sillä meidän täytyy alkaa rakentaa yläkertaa!"


"Sä et varmaan tuu nyt juhlimaan?" Benji kysyi irrottautuessaan viimein siskonsa vatsassa, josta potkut tuntuivat selkeästi. Beatrix pyöritti päätään.
"Mutta nähdään huomenna puistossa, mä haluan kuulla sen mitä sä et nyt kertonut", vaalea mies sanoi hieman komentelevasti, hän ei jättänyt sisarelleen vaihtoehtoja.
"Hyvä on..."

**


"Hyvä kun tulit, mikä teillä on ongelmana?" Benji kysyi heidän halattuaan ja istuttuaan alas pöydän ääreen. Beatrix huokaisi syvään ja alkoi selittää. Hän selitti oudosta poissaolemisesta, niin fyysisesti kuin henkisesti. Siitä, että Seamus harvoin hoisi Cedrikiä ja oli tämänkin kanssa kovin etäinen. Benji kuunteli huolissaan siskoaan.


"Benji... Mä epäilen, että Seamusilla on joku toinen", nainen lopetti kertomuksensa surullisena.
"Siltä toi kyllä kuulostaa, sun on selvitettävä asia mitä pikimmiten", Benji vastasi ja tunsi kiukun jylläävän sisällään. Seamus oli ollut niin kiero ja liero astellessaan heidän elämäänsä, Beatrix parka, hän ajatteli. Miten nainen tulisi pärjäämään pian kahden pienen lapsen kanssa, luultavasti täysin yksin...

**

Hyvää uutta vuotta kaikille ja kiitos kommenteista viime osaan! Seamusin syrjähyppyä haluan selittää hieman. Kailey tosiaan tuli kämppisehdokkaana talolle, laitoin Seamusin tutustumaan tähän ja menin tekemään asioita Beatrixin kanssa. Seuraavaksi huomasin, että Seamus oli yrittämässä vauvaa Kaileyn kanssa. No, saatiinpahan draamaa. :D

7 kommenttia:

  1. No hupsista, peli sitten päättikin järjestää oikein kunnon draamaa tänne. :'D Saa nähdä, miten Beatrix reagoi saadessaan tietää, että hänen miehensä on käynyt saattamassa toisen naisen raskaaksi. Ainakaan hyvin se ei voi mennä. Cedrikistä tuli oikein söpö taapero myöskin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin pääsi joo käymään. :D Saadaanpa nähdä mitä tulee vielä tapahtumaan. ;) Kiitos kommentista!

      Poista
    2. Menen asap lukemaan myös uudet osat, mutta tulin ilmoittelemaan, että Crosseilla on uusi osa! :)

      Poista
  2. Jahas, kolmiodraamat tulille! Yesh! =D Tai siis... tuota... Ihan kauheaa. Beatrix-parka.

    Uusi talo on aivan ihana! Tykkään kovasti pohjasta ja sisustuksesta, jonka olet tehnyt. Cedrik on todella suloinen taapero <3 Saa nähdä saako poika säilyttää perheensä yhtenäisenä ja miten mahdollinen ero vaikuttaa Beatrixiin ja lapsiin. Uskon kyllä, että nainen selviää, sillä rahallisesti hänellä ei tule olemaan huolen häivää tai sitten asiat menevät todella pahasti pieleen jos näin on.

    Seamus on ajautunut todella pahaan tilanteeseen ja koska Beatrix on jo jäljillä, hän jäänee kiinni aivan kohdakkoin. Saapa nähdä mitä siitä seuraa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kolmiodraamat on hauskoja pelata kyllä, että sinänsä yhdyn kommenttiisi. :D

      Kiitos, tykkään itsekin talosta ihan hurjasti! Rahallisesti Beatrix kyllä pärjää varmasti, sen verran nopsaan nainen pääsi kuitenkin hyvä palkkaiseen työhön, mutta henkisesti ja fyysisesti voi ollakin sitten vähän rankempaa... :/

      Kiitos kommentista!

      Poista
  3. Tuo uusi talo on hieno ja Cedrik aivan tajuttoman suloinen taapero! :) Mutta Seamus... Voi hitto mikä liero tuo mies on. Toivon, että Beatrix saa tietää mahdollisimman pian. Jos hän sitten lopulta jää yksin vauvojen kanssa, niin se voi olla vaikeaa, mutta kyllä hän pärjää. Hänellä on kuitenkin koti ja rahakas työpaikka. Naisella vaikuttaa olevan tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä, aivan kuin äidillään aikanaan. Annie pärjäsi myös yksin, joten toivottavasti myös Beatrix pärjää, jos hän siihen tilanteeseen joutuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Seamus vaikutti ensin tosi hyvältä tyypiltä mutta osoittautui täydeksi siaksi. :/

      Beatrix pärjää varmasti vaikka vaikeaa se tuleekin olemaan. :)

      Kiitos kommentista!

      Poista