torstai 20. helmikuuta 2020

25. osa - Uusi sukupolvi alkaa

*8 kuukautta myöhemmin*


Calliope itki turhautuneena huoneessaan elämänsä kurjuutta. Hän oli aivan loppu koko elämään. Hän ei ollut saanut nähdä Denisiä ollenkaan moniin kuukausiin. Poika oli aivan kyllästynyt jo pelkkään tekstailuun ja vaati tyttöä karkaamaan näkemään häntä, mutta Callie pelkäsi, että hänen äitinsä lähettäisi hänen lapsensa sosiaaliviranomaisille, jos hän karkaisi.

**


Oli Cedrikin aika ikääntyä. Täysi-ikäisyys kutsui, oikein huusi hänen nimeään. Poika, tai nyt mies, oli kovin innoissaan siitä, mitä aikuisuus toisi tullessaan. Hänestä oli kasvanut itsevarma tietokonevelho, joka oli todella urheilullinen.

**


Charliella meni siskoaan paremmin elämässä. Hän ja  Salvador olivat ystävystyneet ja heittivät flirttiä vähän väliä toisilleen. Salvador oli kertonut haluavansa muuttaa tyyliään, mutta vanhempiensa takia ei ole sitä voinut tehdä. Salvador rakasti samanlaista musiikkia kuin Charlizekin ja heillä oli paljon yhteistä kaikin puolin.


"Nähdään, kaunokainen!"

**



Derrick oli kovin rakastettu pieni poika kaikkien perheenjäsenten keskuudessa. Jopa Beatrix oli hieman heltyneempi Callielle hoitaessaan tytön koulupäivien aikana poikaa.

**



Perheellä oli onneksi edelleen aikaa myös Xavierille, joka pääsi nuorten kanssa usein lenkille.

**


Charliesta alkoi kuoriutua todella taitava kokki ja leipuri. Tyttö teki ruokia ja leivonnaisia kaiket päivät, jääkaappi oli aina tupaten täynnä kaikkia eri kokkauksia.

**


"Hei pieni mies, äiti tässä", Callie kuiskasi pojalleen nostaessaan tämän käsivarsilleen. Poika katsoi suurin silmin äitiään ja jokelsi hieman.


"Äidin pieni rakas! Voi kun et ikinä kasvaisi isoksi", tyttö nauroi Derrickille ja sai hymyn irtoamaan vauvan huulille.

**


"Haalleeluuujaaa!"


"Mä tein sen! Mä onnistuin!"
Cedrik oli hakenut Foxburyn yliopistoon opiskelemaan fysiikkaa, ja pääsi sisään!


Hän meni kiireesti koneelleen ilmoittautumaan ensimmäiselle lukukaudelleen.

**


"Jätkä hei, mun silmät on täällä ylhäällä", Charlie nauroi pojalle, joka oli jällleen kerran ilmestynyt heidän ovelleen.


"Mä tiedän, mut muijalla on semi kivat kannut, niitä on ilo katsella", Salvador flirttaili tytölle selkeästi. Charlie jähmettyi hetkeksi, sillä hän toivoi niin enemmän tästä suhteesta, mutta ei tiennyt oliko tämä kaikki vain vitsiä pojalle.
"Mä annan sulle yksinoikeudella luvan kattella mun kannuja", mustatukkainen naurahti epävarmana.


"Mä en voi sille mitään, mut mun on kerrottava sulle", Charlie sanoi hetken kuluttua ja tarttui pojan käsiin. Häntä jännitti aivan älyttömästi, eikä hän saanut sanoja tulemaan suustaan sittenkään.


"Mä tunnen ihan samoin", Salvador sanoi vetäessään Charlien syleilyyn.

**


Oli myös koittanut aika, että Jadasta tulisi täysi-ikäinen. Molemmat pariskunnasta olivat tästä erityisen innoissaan, sillä heidän oli pitänyt pitää hieman taukoa suhteestaan ikäeron vuoksi.



Jada puhalsi kynttilät sammuksiin ja pyörähti aikuisuuteen. Cedrik ei tuhlannut aikaa, vaan pyysi heti naista muuttamaan heidän talouteensa.


Beatrix oli surullisempi kuin koskaan, Jadan tullessa perheeseen heidän oli pakko muuttaa viimeinkin uuteen kotiin, jota Trixie oli rakentanut hiljalleen heille. Jadan tuomat rahat perheeseen auttoivat rakentamaan talon loppuun. Beatrix oli halunnut uuden talon ja alun, missä mikään ei muistuttaisi häntä Marcelista.

**

*Talon esittely*










Cedrikin ja Jadan huone


Charlizen huone



Beatrixin huone


Calliopen huone


Derrickin huone

**


Jada ja Cedrik juhlistivat uuteen kotiin asettumista jättämällä ehkäisyn pois. Molemmat olivat haljeta innosta ajatellessaan heidän omaa pikkuista.

**

*Muutama viikko myöhemmin*


Jadaa jännitti aivan suunnattoman paljon, kun hän viimein uskalsi tehdä raskaustestin. Kolme minuuttia oli aivan liian pitkä aika vain odottaa tulosta. Pikkuinen oli erittäin toivottu, he eivät Cedrikin kanssa muusta puhuneetkaan keskenään kuin lapsesta.


"Oi! Oijoijoi!" Jada huudahti katsoessaan raskaustestin tulosta. Hän ryntäsi heidän makuuhuoneeseen, jossa tiesi Cedrikin olevan.


"Mä tein sen testin", Jada aloitti.
"Oikeesti?`Mitä se näytti? Kerro jo!"


"Mä en itekään usko sitä, mutta meille tulee lapsi!"


"Täähän on ihan mahtavaa! Rakas, mä olen niin onnellinen!"


"Meillähän on toi ylimääränen tyhjä huonekin, vauva saa siitä oman huoneen", Cedrik pohti heti käytännön asioita.


Sitten hän tajusi Jadan katseesta, mitä tämä kaipasi, ja veti naisen syleilyynsä hukuttaen tämän suudelmiin. Jada rentoutui pikkuhiljaa Cedrikin tiukassa otteessa. Heistä tulisi vanhempia!

**

Pahoittelut pienestä tauosta, oli tuossa paikat vähän kipeänä kun kävi pieni auto-onnettomuus niin ei tehnyt mieli yhtään istua koneella. Ja tuli meille kissanpentukin sinä samana päivänä niin siihen on uponnut aikaa. :D 
Ja joo, perijä on Cedrik, jos se nyt on vielä epäselvää. Tytöt muuttavat sitten ajallaan pois kotoa. Alunperin mun piti pelata Trixien sisaruksillakin tässä tarinassa, mutta jotenkin aika vaan hujahti ohi enkä ikinä muistanut vaihtaa perhettä, mutta nyt tyttöjen kohdalla aion yrittää välillä kuvata heidänkin elämäänsä ja pelata heillä myös!

2 kommenttia:

  1. Ihana pieni Derrick <3 Toivon mukaan Callie ja Denis saavat muodostettua aikanaan yhtenäisen perheen vai kestääkö parisuhde pientä lasta? Ilmeisesti nuorukaisella on kuitenkin ihan oikeat tunteet Callieta kohtaan, joten ehkä se siitä sitten ajan kanssa järjestyy.

    Charliekin on löytänyt itselleen rakkauden ja Salvador, vaikka nuorena miehenä nauttiikin tytön fyysisistä ominaisuuksista, tuntuu olevan ihan yhtä rakastunut. Toivon mukaan Charlie kuitenkin etenee asioissa hieman rauhallisemmalla tahdilla kuin sisarensa =D

    Cedrik on oikein hyvä perijä ja hän sai kuin saikin nuoruudenrakkautensa itselleen. Nyt heille on perhe tulossa ja uusi elämä näyttää aurinkoista tulevaisuutta, ainakin tällä hetkellä. Saapa nähdä millaisia juonenkäänteitä olet kehitellyt tulevan varalle.

    Uusi talo on tosi kiva! Huoneita on paljon ja oleskelutilat vaikuttavat oikein mukavilta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Callien ja Denisin suhteen jatkosta taitaakin olla ensi osassa, heidän tarinaansa tullaan seuraamaan tässä ohessa. :)

      Charlie oli oikein onnekas löytäessään tuollaisen pojan kuin Salvador, hän on kuitenkin näistä kahdesta se ajattelevaisempi ja pidättyväisempi niin lisää teiniraskauksia ei ole luvassa. :D

      Cedrik ja Jada on mun lempipari tähän mennessä tässä tarinassa! He ovat niin ihania yhdessä. :) Tulevaisuudessa taas sattuu ja tapahtuu. ;)

      Ja kiitos kommentista ja talonkehuista!

      Poista