sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

30. osa - Ensirakkaus


Cedrik hoiti töidensä ohella viimein tutkintoaan loppuun. Hän oli joutunut lykkäämään opintojaan kolmosten synnyttyä, mutta nyt hänellä riitti aikaa käydä muutama jäljelle jäänyt kurssi. Hänen tutkintoaan tarvittiin, sillä perhe eli suorastaan kädestä suuhun sillä hetkellä, joten parempi palkkainen työ kuulosti todella hyvältä.

**


Dominik oli alkanut viettää paljon aikaa paikallisella ostoskeskuksella. Keilaaminen oli hänestä todella hauskaa ajanvietettä ja pianpa pojalle muodostui kaveripiiri muista teineistä, jotka hengailivat illat ostarilla.


Yksi näistä uuden kaveripiirin simeistä oli kaunis tyttö, nimeltään Bianca. Tyttö oli hyvin ulospäinsuuntautunut ja se vangitsi ensihetkestä alkaen Dominikin katseen. Tyttö punasteli saamastaan huomiosta, mutta kumpikaan ei ollut uskaltautunut tekemään aloitetta.


Kaveripiiriin kuului Dominikin serkku, Derrick, sekä hänen lisäkseen pari muuta tyttöä ja poikaa. He viettivät rutkasti aikaa pelaillen pelikoneilla, käymällä syömässä ja katsomalla elokuvia. Dominik oli selkeästi joukon johtaja ja muut seurasivat häntä


Eräänä iltana jengi oli jälleen kokoontunut keilaamaan. Dominik oli vannoutunut, että tänä iltana hän tekisi viimein unelmansa toteen ja suutelisi Biancaa. Hän oli hieman hajamielinen yrittäessään kehittää suunnitelmaansa ja hävisi railakkaasti kisassa.


Lopulta kaikki alkoivat tehdä lähtöään koteihinsa, silloin Dominik rohkaistui viimein ja pyysi Biancan sivummalle.
"Sä olet ollut ihan outo koko illan, onko kaikki hyvin?" Bianca kysyi huolestuneena.
"Joo... Mä vaan..." ja sitten hän teki sen. Bianca yllättyi, punastui railakkaasti ja hymyili ujosti Dominikille suudelman jälkeen.
"Niin, että tota... Lähtisiksä huomenna mun kanssa kahville?" Dominik kysyi hymyillen.
"Joo, tietenkin!" Bianca henkäisi ja lähti juoksemaan tyttökavereidensa perään.

**


Seuraavana päivänä Dominik tosiaan vei Biancan kahville. Alkuun molemmat ujostelivat kovasti, eikä kumpikaan saanut suutaan auki. He istuivat hiljaa hymyillen vain itsekseen.


Lopulta Dominik sai sanaisen arkkunsa avattua, mutta Bianca ei oikein osannut vieläkään puhua mitään. Niinpä hän kuunteli tarkkaavaisesti hymyillen leveästi pojan tarinointia.


"Mä mietin, että haluaisitko sä olla mun pari tanssiaisissa?" Dominik kysyi lopulta ja sai tytön vieressään nyökkäilemään innostuneesti.
"Joo, se olis ihanaa", Bianca sanoi hiljaa ja Dominik tarttui tytön käteen ja veti tämän seisaalleen.


"Ollaanko me nyt, niinku, yhdessä?" poika kysyi ja siveli kämmenselällään Biancan poskea.
"Jos... Jos sä haluat?" tyttö sanoi ja katsoi kiharahiuksista syvälle silmiin harmailla silmillään.


"Tietenkin mä haluan, muru", Dominik sanoi ja veti Biancan suudelmaan."Sä olet niin ihana", Bianca kikatti.
"Ei vaan sä", Dominik sanoi matalalla äänellä ja pussasi tytön poskea.
"Mun pitää nyt oikeasti mennä, nähäänhän me huomenna?"
"Totta kai me nähdään. Tekstaa mulle kun oot kotona?"
"Joo, tietty. Nähdään, Dom", Bianca sanoi ja antoi pojallle vielä nopean suukon huulille ennen kuin lähti kahvilasta kotiaan kohti. Dominik jäi hetkeksi haaveilemaan paikoilleen, kunnes päätti, että hänenkin oli aika mennä kotiin.

**Kun kotona ei kukaan vanhemmista simeistä juuri ollut, oli talouden lasten opeteltava ruuanlaittoa. Etenkin Dorian ja Daniel ottivat tätä vastuuta mielellään itselleen. He tuntuivat nauttivan ruuanlaitosta toisin kuin Desire. 

**


Lauantai-aamuna Cedrik kävi ensitöikseen hakemassa Beatrixin lomalle kotiin viikonlopuksi. Koko perhe nautti aamiaisen yhdessä, jonka jälkeen oli aika puuhailla kuka mitäkin.


"Ei, ei, ei! Cedrik keskity!" Beatrix mentoroi edelleen mielellään lapsiaan ja lapsenlapsiaan. Cedrik oli yhtä toivoton ollut aina viulun kanssa, vaikka olikin harjoitellut paljon elämänsä aikana.


"Jospa sä unohtaisit viulunsoiton, poikakulta", Beatrix sanoi lopulta ja sai Cedrikinkin huokaisemaan helpotuksesta. Hän keskittyisi ennemmin avaruusjuttuihin ja käsillään rakentamiseen oikein mieluusti.


Beatrix nautti maalaamisesta edelleen ja myi pari mestariteosta taidegalleriaan. Rahat hän ojensi suoraan Cedrikille, auttaakseen hieman edes laskujen maksussa.

**


Beatrixin kotiloman kunniaksi koko perhe päätti viettää yhteisen leffaillan lauantai-iltana. Meteliä, vilskettä ja vilinää riitti kun paikalla oli yksi vanhus, viisi aikuista, kaksi teiniä, neljä lasta ja yksi taapero. Jada oli ainut suvusta, joka ei päässyt osallistumaan töiltään.


Dominik vietti koko illan Dharman kanssa, viskellen tyttöä ilmaan...


...ja opettaen kuvakorteista sanoja tytölle. Paistinpannu on erittäin tärkeä sana kaksivuotiaalle, selkeästi. Dominikin haaveisiin oli alkanut tulla jo omatkin lapset, vaikka niiden aika ei ehkä ihan vielä olisi. Poika oli kuitenkin erittäin kypsä ja vastuullinen ikäisekseen, että ei olisi ihmekään, jos hän päätyisi hankkimaan lapsia erittäin nuorena harkitusti.

**

Tässä osassa päästiinkin pureutumaan Dominikiin enemmän. Hänelle mulla on selkeät juonikuviot tiedossa. Muista lapsista en ole vielä ihan niin varma. Ensiosassa esittelen uuden talon Olivereille, kun sain viimein aikaiseksi rakentaa sellaisen, yritän myös pureutua muuhunkin kuin vain Dominikiin, hänellä pelaaminen on vaan just nyt tosi mielekästä! :D

4 kommenttia:

 1. Dominik ja Bianca kyllä vaikuttavat aika söpöltä parilta. <3 Saa nähdä kantaako tämä romanssi pidemmällekin. Dominik kyllä vaikuttaa tosiaan melko fiksulta ja kypsältä, mutta toivotaan, että hän kumminkin malttaa odottaa perheen perustamista hieman vakaampaan elämäntilanteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tähän asti vaikuttaa oikein kestävältä, mutta saa nähdä mitä tulevaisuus tuo! Fiksuutta ja kypsyyttä on, mutta onko se pysyvää, se nähdään tulevissa osissa. ;)

   Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Voi nuorta rakkautta! Kunpa Dominik malttaisi nyt pitää "jumalan mielessä ja housut jalassa", jotta Bianca ei yhtäkkiä ala odottaa pienokaista pojalle =D Modeillahan ihan kaikki on mahdollista ja ehkä itse pitäisi jossain vaiheessa ne poistaa ja palata puhtaaseen peliin, mutta ainakin tällä hetkellä mulla on MCC:n kanssa ihan liian hauskaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina tasasin väliajoin poistan kaikki modit ja cc:t ja menee päivä niin oon lataamassa niitä uusiks. :'D MCCC on ihan liian paras, samoin kuin UI Cheats pelastaa raivokuolemalta välillä kun simit menee sekaisin. :D

   Kiitos kommentista!

   Poista