keskiviikko 25. joulukuuta 2019

15. osa - Part. 2


Syötyään Benji veti Stevien laiturille lumisateeseen. Hän oli kantanut jo pitkään sormusta mukanaan, jos sattuisikin tulemaan sellainen kohtalokas hetki, jota hän oli kovasti odottanut.

"Benji, täällä on kylmä ja kauhee tuisku, mennään sisälle odottamaan taksia", Stevie sanoi, mutta hiljeni äimistyneenä kun Benji pudottautui yhden polven varaan.



"Stevie Samantha Miotke, mä ihastuin ensisilmäyksellä suhun. Sitten kun mä sain tutustua suhun, niin mä en voinut muuta kuin rakastua suhun. Sä olet täydellinen vastakappale mulle, ja nyt kun sä kannat sisälläsi meidän yhteistä lasta, mä haluan kysyä sulta..."
"Benji..." Stevie kuiskasi liikuttuneena.


"Menisitkö sä mun kanssa naimisiin?" Benji kysyi ja tarjosi naiselle sormusta.





"Kyllä, kyllä, miljoona kertaa kyllä", Stevie sai sanotuksi kyyneltensä läpi, otti sormuksen Benjiltä ja pujotti sen vasempaan nimettömäänsä. 
"Huh, sepä helpotus", Benji virnisti ja sai Stevien naurahtamaan.


"Mä rakastan sua, enemmän kuin mitään muuta", Benji sanoi koruttomasti.
"Niin mäkin sua, sä olet mulle kaikki kaikessa", Stevie sanoi ja Benji pyyhkäisi kyyneleet naisen kasvoilta ennen kuin suuteli tätä lyhyesti. Se suudelma oli niin täynnä rakkautta, että Stevie tai Benji itsekään ei pystynyt käsittämään, miten toista saattoikin rakastaa niin paljon. He tulisivat varmasti elämään onnellisina koko loppuelämänsä yhdessä.

**


Seuraavana oli vuorossa sitten tulevalle tädille kertominen. Beatrix lörpötteli tuttuun tapaan Stevielle jostain kurssista, eikä nainen meinannut saada puheenvuoroa laisinkaan.


"Beatrix, kuuntele hetki", Benji lopulta ärähti kun kyllästyi odottamaan.
"No mitä?" Beatrix sanoi pyöritellen silmiään.
"Susta, tota, tulee täti!" Stevie sanoi innostuneena ja sai Beatrixin kiljahtamaan innostuneena.
"Mitä?! Oletko sä raskaana?! Eikä! Ihan mahtavaa!" nainen huudahti, eikä yrittänytkään peitellä iloaan asian johdosta.
"Eikä siinä vielä kaikki, kato!" Stevie hihkaisi ja ojensi vasemman kätensä, jossa kimalteli sormus.
"Benji! Tää on ihan mahtavaa! Onnea! Teille molemmille!" Beatrix sanoi ja ryntäsi halaamaan molempia.

**

Tämä onnellinen ilmoitus kun oli tehty, soi Benjin puhelin. Annie soitti ja kertoi, että viikonloppuna järjestettäisiin viimeinkin hänen ja Romanin häär, ja molempien lasten että heidän mahdollisten seuralaistensa odotettiin saapuvan Newcrestiin pieneen kappeliin sunnuntaina kello 11. Benji ei oikein halunnut viedä sädekehää äidiltään, joten hän jätti kertomatta vielä omat uutisensa, kerkeisihän ne vaikka sitten siellä häissä kertoa, ja hän muutenkin halusi tehdä sen kasvotusten.

**

*Tästä välistä onnistuin hukkaamaan pari kuvaa mm. kappelista ja vieraista, tai sitten en vain ottanut niitä kuvia vaikka piti... :D*

Hääpäivä valkeni kauniina talvisena päivänä. Annie oli onnensa kukkuloilla päästessään viimein sanomaan tahdon, elämänsä miehelle, kaikkien lastensa paikalla ollessa. Annie näytti erittäin kauniilta ja Roman komealta.





Annie ja Roman vaihtoivat valansa ja sormukset, eivätkä nähneet siinä hetkessä mitään muuta kuin toisensa. Se oli kaunis hetki kaikkien mielestä, kun he sanoivat tahdon katsoen toisiaan suoraan silmiin.


Paikalla oli Alex perheineen, Morgan tietenkin, kaikki Annien lapset sekä muutama muu ystävä.


"Hääkakun aika!" Annie sanoi hymyillen leveästi tuodessaan kakkulautasen Romanin luo. Molemmat nappasivat käteensä palasen.


Roman syötti oman palasensa Annielle siivosti.


Kun taas Annie työnsi oman palasensa suoraan Romanin poskeen!



Lopulta kummatkin vain nauroivat asialle makeasti, eihän pieni kakunpala poskessa mitään haitannut.


Roman tanssi villisti DJ:n soittaessa remixejä heidän nuoruudestaan.


"Minulle yksi viinilasi! Benji! Kuulitko?!" Annie käskytti vanhimmaistaan istuessaan hänelle ja Romanille tarkoitetussa pöydässä. Benji kiikutti äidilleen viinilasin kiltisti ja jäi rupattelemaan pöydän ääreen. Lopulta hän sai kerrottua menneensä kihloihin Stevien kanssa, ja että he saisivat pian lapsen.


Annie oli haljeta onnesta uutiset kuultuaan. Mikään, ei mikään saisi tätä onnea tältä päivältä unohtumaan hänen mielestään. Hän oli mennyt naimisiin unelmallisen kumppaninsa kanssa, ja hänen esikoisensa saisi pian lapsen! Hänestä tulisi isoäiti!

**

Anteeksi kauheasti tämä tauko! Meille tuli vähän yllättäen muutto toiseen asuntoon ja kaikki energia meni sitten siihen, en oikein kerennyt koneella istumaan... Tässä joulun kunniaksi teille kuitenkin viimein tämä part kakkonen. :) Alan nyt samantien kirjoittamaan ja pelaamaan osia varastoon ja alan tiputtelemaan näitä taas vähän normaalimpaan tahtiin teille. :)

4 kommenttia:

  1. Oih, miten romanttinen osa! Kosinta ja häät! Annie on todella onnensa ansainnut ja vihdoinkin hänestä sai rakastamansa miehen virallisesti omakseen. Benji ja Stevie tekivät myös tosi kauniisti, kun antoivat äitinsä loistaa tämän suurena päivänä ja kertoivat tulevasta lapsenlapsesta vasta vihkimisen jälkeen. Nää parit on niin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon ihan onnessani, että Annie sai viimein häänsä. :) Mä veikkaisin, että Stevie hieman ajattelevaisempana käskytti Benjin odottamaan, että seremonia olisi hoidettu ennen kertomista. :'D Kiva kun tykkäät, ja kiitos kommentista! :)

      Poista
  2. Ihana osa. :) Stevie ja Benji on kyllä suloinen pari. Vaikka ensialkuun en ehkä ollut niin kovin innoissani heistä, niin tämä osa sai kyllä lämpenemään heille. Ehkä se oli tuo ihanan romanttinen kosinta ja Annien tärkeän päivän huomioiminen vauvauutisen kerronnassa? No, suloinen pari joka tapauksessa. :) Niin, ja ihanaa, että Annie ja Roman saivat viimein toisensa ihan virallisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että viimein lämpenit heille. :) Kosinta osui kyllä nappiin Benjiltä, toi lumisade ja kaikki teki siitä niin romanttisen. :) Oli kyllä ihanaa, että viimein Annie sai häänsä. :) Kiitos kommentista!

      Poista